Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10643,6%3,14
  • DOLAR

    32,20% 0,00
  • EURO

    35,07% 0,22
  • GRAM ALTIN

    2535,25% 1,40
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00

Yılmaz Mezarlığında düzenleme yapılacak

Yılmaz Mezarlığında düzenleme yapılacak

Yılmaz Mezarlığında düzenleme yapılacak

Yılmaz Mezarlığında düzenleme yapılacak

İl genelinde mezarlıkların daha güvenli hale gelmesi amacıyla çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’ya bağlı Yılmaz Mahallesi’nde bulunan mezarlığında da çalışmalara başlayacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Memiş, çalışma öncesinde mezarlığa giderek incelemelerde bulundu.

İl genelinde mezarlıkların bakımı, onarımı, temizliği ve güvenliği noktasında çalışmalarını hassasiyetle sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’ya bağlı Yılmaz Mahallesi’nde bulunan mezarlığı da yapacağı çalışmayla daha güvenli hale getirecek. Çalışma öncesi Saruhanlı’ya giden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Memiş, ilçede ilk olarak Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ardından Yılmaz Mahallesi’nde bulunan mezarlığa geçen Genel Sekreter Yardımcısı Metin Memiş’e Mezarlıklar Dairesi Başkanı Orçun Abalı, Saruhanlı Muhtarlık İşleri Müdürü Serdar Özgedik, Meclis Üyeleri Şerafettin Yüncüoğlu, Bayram Gür Demir, Esat Haçin ve Yılmaz Mahalle Muhtarı Ali Şengül eşlik etti. Genel Sekreter Yardımcısı Metin Memiş, mezarlıkta yapılacak çalışmalarla ilgili Daire Başkanı Orçun Abalı’dan bilgiler aldı.

Gasilhaneyi Ziyaret Etti

Genel Sekreter Yardımcısı Metin Memiş daha sonra Saruhanlı Gasilhane Hizmet binasını ziyaret etti. Görevli personellerle bir araya gelen Metin Memiş, ardından ilçe mezarlığında da incelemelerde bulundu.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor