Son Dakika

Yılmaz Mezarlığında düzenleme yapılacak

İl genelinde mezarlıkların daha güvenli hale gelmesi amacıyla çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’ya bağlı Yılmaz Mahallesi’nde bulunan mezarlığında da çalışmalara başlayacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Memiş, çalışma öncesinde mezarlığa giderek incelemelerde bulundu.

İl genelinde mezarlıkların bakımı, onarımı, temizliği ve güvenliği noktasında çalışmalarını hassasiyetle sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’ya bağlı Yılmaz Mahallesi’nde bulunan mezarlığı da yapacağı çalışmayla daha güvenli hale getirecek. Çalışma öncesi Saruhanlı’ya giden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Memiş, ilçede ilk olarak Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ardından Yılmaz Mahallesi’nde bulunan mezarlığa geçen Genel Sekreter Yardımcısı Metin Memiş’e Mezarlıklar Dairesi Başkanı Orçun Abalı, Saruhanlı Muhtarlık İşleri Müdürü Serdar Özgedik, Meclis Üyeleri Şerafettin Yüncüoğlu, Bayram Gür Demir, Esat Haçin ve Yılmaz Mahalle Muhtarı Ali Şengül eşlik etti. Genel Sekreter Yardımcısı Metin Memiş, mezarlıkta yapılacak çalışmalarla ilgili Daire Başkanı Orçun Abalı’dan bilgiler aldı.

Gasilhaneyi Ziyaret Etti

Genel Sekreter Yardımcısı Metin Memiş daha sonra Saruhanlı Gasilhane Hizmet binasını ziyaret etti. Görevli personellerle bir araya gelen Metin Memiş, ardından ilçe mezarlığında da incelemelerde bulundu.



Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

Yunusemre’de Ramazan Çarşısı kuruldu

Gölmarmara'da 2 bin kişilik iftar sofrası

Manisa Büyükşehir’de en düşük maaş 42 bin lira oldu

Lavender Robotics İtalya'dan 2 ödülle döndü

Soma davasına savcılık mütalaasını verdi

Ege'de korkulan oldu! Profesör tehlikenin geldiğini açıkladı

Baba dediği kişi gerçek babasının katili çıktı! Gerçeği DNA testiyle çıktı

Evlerde Ramazan hazırlıkları başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 14.04.2023 11:49:00 1856 0

Tarih: 14.04.2023 11:49

Haberi Sesli Oku