Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10481,3%0,02
  • DOLAR

    32,24% 0,21
  • EURO

    34,91% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2429,72% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3883,95% 0,00

Yılın Belediye Başkanı Seçildi

Yılın Belediye Başkanı Seçildi

MANİSA - Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, TÜRGEV tarafından tarih dalında ödüle layık görüldü.

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, TÜRGEV tarafından tarih dalında ödüle layık görüldü.

TÜRGEV Ege Bölge Başkanı Behlül Murat Maral tarafından önümüzdeki günlerde ödül Başkan Ergün’e teslim edilecek.

2009 yılından bu yana Manisa’nın tarihi dokusuna saygılı bir şekilde çalışmalar yapan Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, TÜRGEV tarafından ‘Tarih’ dalında Yılın Belediye Başkanı seçildi.

Cengiz Ergün döneminde, Türkiye genelinde en çok şehit veren beşinci il olan Manisa’ya Çanakkale Şehitleri Anıtı ile Kurtuluş Savaşı Kahramanları Anıtı gibi önemli eserler kazandırıldı.

Manisa’da tarihi değerlere sahip türbelerin çevreleri ve son olarak Ulu Cami’yi çevresinin kamulaştırmasıyla ön plana çıkaran Manisa Belediyesi, 600 yıllık Manisa tarihine sahip çıktı. Ayrıca Manisa Gençliğinin şanlı tarihine tanıklık etmesi amacıyla Anıtkabir, müzeler, Çanakkale ve Kurtuluş mücadelemizin hissedildiği her yere geziler düzenledi.

TÜRGEV de bu çalışmalarından ötürü Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ‘Tarih’ dalında yılın belediye başkanı seçti.

Konu hakkında açıklamada bulunan Türkiye Gençlik Konfederasyonu Sözcüsü Şenol Alpago, “Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün, belediye başkanlığı döneminde tarihimize sahip çıkarak, şehzadeler kenti Manisa’ya yaptığı önemli hizmetleri var. 600 yıllık Osmanlı tarihimizden bu yana çok önemli bir şehir olan Manisa’nın, her gün değişen ve hızla gelişen dünyaya karşı tarihi dokusunu korumasından dolayı Cengiz Ergün’e Türkiye Gençlik Konfederasyonu Yönetim Kurulu tarafından bu ödül layık görülmüştür” dedi.

Ödül önümüzdeki günlerde Türkiye Gençlik Konfederasyonu Ege Bölge Başkanı ve Ege Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Behlül Murat Maral ve ekibi tarafından teslim edilecek.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor