Anahtar Kelimeler: Yılın Altın Bayisi Poyraz

 

TOFAŞ tarafından bağımsız kuruluşlara yaptırılan satış ve satış sonrası müşteri memnuniyeti anketinde de birinci sırayı alan Poyraz Otomotiv´i ziyaret eden TOFAŞ CEO´su Cengiz Eroldu ?Yılın Altın Bayisi´ ödülünü Poyraz Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Selami Özpoyraz´a teslim etti.

Poyraz Otomotiv Gaziemir Mağazası´nda düzenlenen törene TOFAŞ CEO´su Erdoldu´nun yanı sıra Fiat İş Birimi Direktörü Altan Aytaç, Satış Direktörü Mahmut Karacan, Satış Sonrası ve Yedek Parça Direktörü Hüseyin Şahin, Özel Satışlar Müdürü Soner Çoklar, Bayi Geliştirme Müdürü Güçlü Yakal ve Satış Sonrası Müdürü Teoman Zengin ve Poyraz Otomotiv çalışanları katıldı.

Törende, Yılın Altın Bayisi ödülünü TOFAŞ CEO´su Cengiz Eroldu´dan teslim alan Poyraz Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Selami Özpoyraz, geçen yıl iyi bir performans sergilediklerini söyledi.  Kısa bir süre önce lansmanı yapılan Egea´nın tüm Fiat bayileri için yeni bir nefes olduğunu belirten Özpoyraz, hatcback ve station modelleriyle de bu hareketliliğin devam edeceğini söyledi.

?Başarı tesadüf değil?

Türkiye´de 2015´in ikinci yarısı ve 2016´nın başından beri yaşanan terör olayları, komşu ülkelerdeki savaş durumu ve Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç´un ani ölümünün kendilerini derinden yaraladığını belirten Özpoyraz, ?Araç satışındaki başarıdan, satış ile servisteki müşteri memnuniyetinden ve tüm

kategorilerdeki üstün başarılar sayesinde 75 bayi arasında Türkiye birinciliğini elde etmemiz bizi gururlandırdı. Bu başarımızın bir tesadüf olmadığını tüm yöneticilerimizin huzurunda belirtmek isterim. Bu başarıyı gelecek yıllarda da yakalayacağınıza inanarak tüm çalışma arkadaşlarımı tekrar kutluyorum. Koç Grubu´yla çalışmak, Fiat markası altında bu isme hizmet etmekten gurur duyuyoruz? dedi. 

?TOFAŞ´ın en iyi bayisi?

TOFAŞ CEO´su Cengiz Erdoldu ise yıllardan beri tüm kategorilerde üst sıralarda yer alan Poyraz Otomotiv´in birincilik başarısında payı olan tüm çalışanları kutladığını söyledi. TOFAŞ ailesi olarak Poyraz Otomotiv´in bundan sonra da bu başarılarının devam edeceğine inandığı belirten Erdoldu, Selami Özpoyraz, Mehmet Özpoyraz ve ekibine teşekkürlerini sundu.



Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

Yunusemre’de Ramazan Çarşısı kuruldu

Gölmarmara'da 2 bin kişilik iftar sofrası

Manisa Büyükşehir’de en düşük maaş 42 bin lira oldu

Lavender Robotics İtalya'dan 2 ödülle döndü

Soma davasına savcılık mütalaasını verdi

Ege'de korkulan oldu! Profesör tehlikenin geldiğini açıkladı

Baba dediği kişi gerçek babasının katili çıktı! Gerçeği DNA testiyle çıktı

Evlerde Ramazan hazırlıkları başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 11.03.2016 09:08:37 889 0

Tarih: 11.03.2016 09:08

Haberi Sesli Oku

Ekonomi

Ekonomi Haberleri