Anahtar Kelimeler: Turgutlu Yıldız Guard Belediyespor’

SARUHANLI - Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı transferlerine devam ediyor. Kadınlar Süper Liginde 2 yıl forma giyen yıldız guard Büşra Çınar, Başkan Yardımcısı Fırat Honaz’ın makamında düzenlenen törende kendisini Turgutlu Belediyespor’lu yapan sözleşmeyi imzaladı.

Geçtiğimiz yıl kurulan ve bölgesel ligde mücadele eden Turgutlu Belediyespor iddialı bir kadro kurma yolunda transfer çalışmalarına devam ediyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi alt yapısında yetişen aynı takımla bir yıl 1.lig, iki yılda süper ligde forma giyen, Urla ve Nazilli formalarını da terleten genç ve yıldız oyun kurucu Büşra Çınar ile sözleşme imzalandı. Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor As Başkanı Fırat Honaz’ın makamında Büşra kendisini Turgutlu Belediyespor’lu yapan sözleşmeyi imzaladı.

İmza töreni sonrası konuşan Büşra Çınar: “Turgutlu Belediyesi dışında 4-5 takımdan daha teklif aldım. Ancak bana doğru projeyi sadece Turgutlu Belediyespor sundu. Burada olmaktan ve bu takımın bir parçası olmaktan çok mutluyum. Takım arkadaşlarımla birlikte Turgutlu Belediyesini yukarılara çıkarmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Bu formayla sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum.”dedi.

Büşra’ya çok güvendiklerini belirten Fırat Honaz: “Büşra genç yaşına rağmen önemli tecrübeleri olan yıldız bir oyuncu. Bu yıl takım içinde ona çok güveniyoruz. Anlaşma sağladığımız oyuncularla resmi sözleşmelerimizi imzalayarak önümüzdeki günlerde antrenmanlara başlayacağız. Çalışmalarımıza erken başlayıp bir anca önce takım havasının oluşmasını sağlayacağız. Sezon sonunda takımımızı hedeflediğimiz noktaya hep birlikte taşıyacağız. Hem Büşra’ya hem Turgutlu’muza hem de camiamıza hayırlı olsun. Sakatlıksız başarılı bir sezon diliyorum.”şeklinde konuştu.



Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

Otomobil şarampole devrilip takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

İki katlı ev yangında küle döndü: Karı-koca dumandan etkilendi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 27.08.2020 08:02:00 2995 0
Tarih: 27.08.2020 08:02 Güncelleme: 27.08.2020 08:02
Haberi Sesli Oku