Son Dakika

MANİSA - Yunusemre Belediyesi, Emlakdere Mahallesi´ndeki okul bahçesinde bulunan metruk binayı yıkıyor. Yapılan çalışma ile alan temizlendikten sonra öğrencilerin oyun alanı olarak kullanılacak. 
Yunusemre Belediyesi, Emlakdere Mahallesinde okul bahçesindeki kimliği belirsiz kişi ve kişilerin meskeni haline gelen metruk binayı yıkıyor. Yapılan çalışma sonrası öğrencilerin zarar görmesinin önüne geçilirken; mevcut alan çocukların oyun alanı olarak kullanılacak. Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Fen İşleri Müdürü Fuat Balcı, yıkım ve temizlik işlemini kısa bir süre içerisinde tamamlamayı planladıklarını söyledi. Balcı konuya ilişkin yaptığı açıklamada, ?Yukarı Emlakdere Mahallesi´nde okul bahçesinde bulunan atıl durumdaki bina çocuklar için tehdit oluşturuyordu. Bu konuda Milli Eğitim Müdürlüğümüzden bu alanın düzenlenmesi için bir talep vardı. Yunusemre Belediyesi olarak atıl durumdaki alanı yıkarak, çocukların oyun oynayabileceği bir yere dönüştüreceğiz? dedi.
Mahalle sakinlerinden Kemal Eren ise, çalışmadan duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi: ?Mahallemizin eski lojmanı bu alandaydı. Küçük çocuklar buraya gelip ateş yakıyorlardı. Belediye ekipleri, eski binayı yıkarak öğrencilerin zarar görmesinin önüne geçti. Yapılan çalışmalardan dolayı Yunusemre Belediyemize çok teşekkür ederim.?



Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

Otomobil şarampole devrilip takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

İki katlı ev yangında küle döndü: Karı-koca dumandan etkilendi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 23.01.2018 07:16:59 737 0
Tarih: 23.01.2018 07:16 Güncelleme: 23.01.2018 07:16
Haberi Sesli Oku