YİĞİTBAŞI VAKFINDAN FİDAN DİKİM ŞENLİĞİ

YUNUSEMRE - Yunusemre ilçesi sınırları içerisinde yer alan Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsü arkasında kalan alanda, Yiğitbaşı Vakfı-Yiğitbaşı Gençlik Merkezi işbirliği ve Manisa Orman İşletme Müdürlüğü'nün katkıları ile fidan dikme şenliği düzenlendi. 
Orman Haftasının yaklaşması sebebiyle düzenlenen şenliğe; Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan, Orman İşletme Müdürü Yasin Yaprak, Milli Emlak Müdürü Ali Kaynak, Gar Müdürü Osman Gedik, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Bilgin Arpacık, Kadir Akgün, Muay Thai İl Temsilcisi Ediz Barış ve Yiğitbaşı Gençlik Merkezi bünyesindeki çok sayıda genç katıldı.
Etkinlikte konuşan İl Müftüsü Sinan Cihan, doğaya ve yeşile sahip çıkmanın önemli olduğunu belirterek, Ağaç dikimi ve ormanlarımızın korunması öncelikli sorumluluğumuz olmalıdır. Çocuklarımıza yaşanabilir, temiz bir çevre ve yemyeşil bir ülke bırakmak hepimizin görevidir. Herkesin bir dikili ağacı olsun temennisi ile bu ağaç dikim şenliğinin daha yeşil bir çevreye vesile olmasını diliyor böyle bir organizasyonu gerçekleştirdikleri için Yiğitbaşı Vakfı ve Gençlik Merkezi'ne teşekkür ediyorum.” dedi.
100'ün üzerinde gencin katıldığı şenlikte Manisa Orman İşletme Müdürü Yasin Yaprak gençlere bir fidanın nasıl dikilmesi gerektiğini anlatmasının ardından fidan dikimine geçildi. Bilgilendirmenin ardından yaklaşık olarak 400 adet fidan toprakla buluşturuldu.
Yiğitbaşı Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Yıldız, Vakfın, 1977 yılında kurulduğunu ve kurulduğu günden bu yana çeşitli sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif aktivitelerde bulunduğunu belirterek, etkinlik için de ciddi emek verildiğini söyleyerek, Bu organizasyonda destek veren Orman İşletme Müdürlüğü'ne ve böyle güzel ve anlamlı bir faaliyete katılım gösteren tüm gençlere etkin rol almalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın proje desteği ile kurulan Yiğitbaşı Gençlik Merkezi'nde gençlerin ders çalışabilecekleri, sosyal ve kültürel faaliyetleri gerçekleştirebilecekleri, kişisel ve bedensel gelişimlerine yardımcı olacak destek eğitimleri verildiğini belirten Sefer Yıldız, Gençlerimizin sağlıklı, eğitimli, milli ve manevi değerlere sahip olarak ileride ailelerine ve topluma faydalı bir birey olarak yetişmeleri bizim vazifemizdir. Gençlerimize yönelik faaliyetlerimiz her geçen gün artmaktadır. Tüm gençlerimizi faaliyetlerimize bekliyoruz." dedi.
Yüzlerce çevre dostunun katıldığı fidan dikim şenliği, katılanlara pide ve ayran ikramı ile sona erdi.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da Arıcılık Kursları ile sürdürülebilir üretim hedefleniyor

SARUHANLI'da 15 YILLIK ENGELLİ ŞOFÖRE 'ARAÇ KULLANAMAZSIN' KARARI

Saruhanlı'da vefat...

Milaslı Şehit Astsubay Kuran, son yolculuğuna uğurlandı

Ağaçtan düşen talihsiz kadın yaşamını yitirdi

Aren bebeğin annesi hakkında yakalama kararı çıkarıldı

Gece Yarısı Sokağa Atılan Aileye Manisa Büyükşehir Belediyesi Sahip Çıktı!

Disiplin Kurulu Mütevellispor - Lalelispor maçına ilişkin kararını açıkladı

Araç yüklü tırda yangın: Araçlar kullanılamaz hale geldi

Salihli'de takla atan otomobil alev aldı: Sürücü yara almadan kurtuldu

Açık Ceza İnfaz Kurumunda skandal ölüm iddiası

Muğla'daki uçak kazasından kurtulmuştu, Hırvatistan’da şehit oldu

Köpekleri tüfekle vuran şahıs tutuklandı

Mantar toplamaya giden ve kayıp ihbarı yapılan yaşlı adam sağ bulundu

32 milyarlık kripto para operasyonu

Saruhanlı'da vefat...

Cezaevinden izinli çıktı, silahla başından vurulmuş halde bulundu

Eşini ve iki kızını katleden polis memuruyla ilgili yeni detay: Diyarbakır'dayken...

MANİSA DOSTLAR MECLİSİ’NİN BU HAFTAKİ KONUĞU BAŞKAN GÜLŞAH DURBAY OLDU

Sarıgöl'de üzüm fiyatları dibe vurdu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 19.03.2015 09:06:06 724 0
Tarih: 19.03.2015 09:06 Güncelleme: 19.03.2015 09:06
Haberi Sesli Oku