Yetkisiz sağlık kabini kapatıldı; 3 kişi gözaltına alındı

Kayseri'de yetkisiz sağlık kabininde sünnet olan 7 yaşındaki çocuğun cinsel organı kangren olduktan sonra kesildiği iddia edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında yetkisiz olduğu öğrenilen sağlık kabini kapatılırken, içerisinde sünneti yapan sağlık memuru H.Ç.'nin de bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgi ve iddiaya göre; geçtiğimiz 18 Temmuz'da Develi ilçesinde meydana gelen olayda; baba Y.B., 7 yaşındaki oğlu F.E.B.'yi ilçede bulunan bir sağlık kabinine götürdü. 3 bin 500 TL karşılığında sağlık memuru olduğu öğrenilen H.Ç. sünnet işleminin ardından çocuğu eve gönderdi. Bir süre sonra çocuğun cinsel organında şişme ve morarma oluştu. "Kangren" teşhisi ile Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınan talihsiz çocuğun cinsel organı kesildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında yetkisiz olduğu belirlenen sağlık kabini kapatılırken, sünnet işlemini gerçekleştiren sağlık memuru H.Ç. açığa alındı. Kayseri Valiliği'nden yapılan açıklamada; olayla ilgili şu ifadelere yer verildi: "Develi ilçesinde bulunan özel bir Sağlık Kabininde 18 Temmuz 2024 tarihinde kamuda görevli H.Ç tarafından yapılan sünnet işleminden bir süre sonra gelişen kangren komplikasyonu ile Erciyes Üniversitesi Hastanesi'ne başvurdukları anlaşılmıştır.

Sünnetin yapıldığı Özel Sağlık Kabini yetkisiz işlem neticesinde kapatılmış ve sünnet yaptığı iddia edilen H.Ç. Develi Kaymakamlığı tarafından açığa alınmıştır. Develi Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında olayla ilgisi olan şüpheli 3 kişi gözaltına alınmıştır. Adli ve idari tahkikata başlanmıştır."



Paşaköy zoru başardı: 0-3

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Bosch Car Service BK Karaoğlu: Güvenli Sürüşün ve Kaliteli Hizmetin Adresi

Başkan Cıllı, Başkan Durbay'ı Misafir Etti

KÖPRÜBAŞI BELEDİYE BAŞKANI FATİH TAŞLI BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR

13 yaşındaki kayıp kız çocuğu bulundu

Saruhanlı Belediyesi Can Dostlara Sahip Çıktı

Beste Makinası Gülperi Öztürk’ten Yeni Tekli: “İncilerin Mi Dökülür”

Traktörün çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti

Devrilen traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti

CHP Genel Başkanı Özel memleketi Manisa’da konuştu

Düğün konvoyunda direksiyon hakimiyetini kaybeden araç şarampole yuvarlandı; 1 ölü 4 yaralı

Buldan'dan İzmir’e dönen tur midibüsü şarampole yuvarlandı; 2 ölü 31 yaralı

13 yaşındaki kız çocuğu kayboldu

Yağmur kazayı da beraberinde getirdi: 1 bebek öldü, 5 kişi yaralandı

Akhisarlı pedallar Alanya’da zirveye tırmandı

Kamyonet ile otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı

Şarampole devrilen kamyonetin sürücü yaşama tutunamadı

İzmir’de havalimanı personel servisi devrildi: 5 yaralı

SARUHANLI'da 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Son Dakika 14.08.2024 18:07:00 1365 0
Tarih: 14.08.2024 18:07 Güncelleme: 14.08.2024 18:07
Haberi Sesli Oku