MAGAZİN - Bir gazetede yer alan ´Yeşim Salkım kızını dövdü´ haberlerine ünlü sanatçıdan sert cevap geldi. Habere göre, Yeşim Salkım sahneye çıktığı bir mekanda kızı Gizem´inde kendisini izlemeye geldiğini ve çok alkol aldığı için Salkım tarafından tuvalette dövüldüğü iddia edilmişti.

TV8´de yayınlanan ´Aramızda Kalmasın´ programına telefonla bağlanan sevilen sanatçı Yeşim Salkım, "Yeşim Salkım alkolün dozunu kaçıran kızını tuvalette dövdü´´ şeklinde haber yapan gazeteye isyan ederek, çok ağır tazminat davaları açacağını belirtti.

Yeşim Salkım bağlandığı canlı yayında şunları söyledi:

"Anneler beni çok iyi anlayacaktır. Ben bu sabah nasıl uyandım bilmiyorum. Benim nasıl bir anne olduğumu tüm Türkiye biliyor. Ben anneliği çok fazla göz önünde, sosyal medyada yaşayan bir kadın değilimdir. Ama beni Funda´da çok iyi tanır evime gelmişliği gitmişliği vardır. Nasıl bir anne olduğumu oda bilir. Çocukların ne kadar kıymetli olduğunu biliyorum.

Ben kızımla büyüdüm. Benim kızım 25 yaşında nişanlı, evlenmek üzere kendi işi gücü olan bir kız. Ve ben son 1 yıldır çok zor günler geçiriyorum. Gerek hastalığım, gerek evliliğimin bitmesiyle ilgili.Bu da tuzu biberi oldu diyeyim. Teşekkür ediyorum basın mensupları arkadaşlara beni bu kadar üzdükleri için. Ben evladıma bugüne kadar asla elimi kaldırmadım, asla kötü bir söz söylemedim. O gece sahneden indikten sonra ara oldu Gizem´i göremeyınce tuvalete gittim. Tuvalette kız arkadaşıyla beraberdi. Aldım giyinme odama götürdüm. Çünkü biliyosunuz ki o tür ortamda ınsanlar alkollü oluyor. Ve ben sadece ona yüksek sesle ´İçki içmedin dimi?´ demiş olabilirim. Çünkü ben içkiye karşı bi insanım. 25 yıldır sahneye çıkıyorum soda ve Türk kahvesı haricinde hiçbir şey içmedim. İçene saygım var ama ben içmiyorum, çocugumunda kontrolünü kaybetme endişesiyle içmesini istemiyorum. Bu da benim en doğal hakkım, bu haber tamamen asılsız ve yanlıştır." dedi.



Jandarmadan kaçak kazı yapan 10 kişiye suçüstü

Tedavi gören polis memuru hayatını kaybetti

Okul alışverişinde çocuk sağlığına dikkat

İntihar gibi ölüm! Dalgınlığı hayatına mâl oldu

Çaltepe’de Kaynak Suyu Gölete Dönüştü!

Başkan Cıllı, Çarşı Esnaflarıyla Kahvaltıda Buluştu

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

Şüpheli ölüm: Bahçe katında ceset bulundu

15 yaşındaki çocuk başından vurulmuş halde bulundu

Saruhanlı Belediyespor Muaythai'de madalyalara ambargo koydu

Alaşehir'i duvar resimleriyle anlattı

Mütevellispor'da Rıdvan Türküler dönemi

3 gündür devam eden yangının şiddeti havadan görüntülendi

Av sezonu başladı, İzmir Balık Hali bereketle doldu

Uzman çavuşun otobüs geç geldi diye silah çektiği anlar kamerada

Zafer Bayramı coşkusu futbol turnuvasıyla taçlandı

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

Saruhanlı’da Zafetr Bayramı Coşkusu

SSVD Vakfı personeli grev başlattı

Manisalı muhtarlar taleplerini MASKİ'ye iletti

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 19.11.2015 12:06:48 591 0

Tarih: 19.11.2015 12:06 Güncelleme: 19.11.2015 12:06
Haberi Sesli Oku
1.09.2025 18:18:00