Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10680,90%1,85
  • DOLAR

    32,96% 0,40
  • EURO

    35,27% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2463,15% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3954,72% 0,00

Yeşilyurt Mahallesinde Dere Temizliği

Yeşilyurt Mahallesinde Dere Temizliği

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesine bağlı Yeşilyurt mahallesinde 2 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirerek, tarım arazilerini taşkınlara karşı korumaya aldı.

SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesine bağlı Yeşilyurt mahallesinde 2 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirerek, tarım arazilerini taşkınlara karşı korumaya aldı. Mahalle Muhtarı Hüseyin Bilgi, “Yeşilyurt altyapısı ve üstyapısı ile muhteşem bir görünüme sahip oldu. Dere temizliği ile de taşkınlara karşı gereken önlem alındı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün mahallemiz girişinde heykelini dikmek istiyoruz. Efsane Başkandan Allah razı olsun” dedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, daha çevreci bir Manisa için il genelindeki dere temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Alaşehir ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesinde 2 kilometrelik dere temizlik çalışması yaparak, yağışlı havalarda meydana gelebilecek taşkınlara karşı önlem aldı. Yapılan çalışma mahalle halkı tarafından takdirle karşılanırken, muhtar Hüseyin Bilgi de görüşlerini aktardı.

“Yeşilyurt muhteşem bir mahalle oldu”

Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Hüseyin Bilgi, “Yeşilyurt mahallemiz, Büyükşehir ve MASKİ tarafından yollar, altyapılar, dere çalışmaları ve üstyapı işleri ile muhteşem bir dönüşüm yaşıyor. Bölgedeki tarım arazilerinin taşkınlarda zarar görmemesi amacıyla MASKİ ekipleri gereken çalışmayı yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün mahallemiz girişine heykelini dikmek istiyoruz. Efsane Başkan’dan Allah razı olsun” dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor