SARUHANLI - Yeşil Portakal Marketler Zinciri Saruhanlı'da 17.ci mağazasını Cumhuriyet Mahallesi Gazi Osman Paşa Caddesi'nde, törenle hizmete açtı. Manisa, Yeşil Portakal Marketler Gurubu Akhisar, Kırkağaç, Soma, Gölmarmara ve Son olarak da Saruhanlı'da açtığı mağazayla bölgeye hizmet vermenin gururunu yaşıyor.

Saruhanlı İlçe Müftüsü'nün açılış duasının ardından Yeşil Portakal Marketler Zinciri Saruhanlı'daki mağazasının açılış kurdelesini Saruhanlı Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Aydın, İlçe Müftüsü Mehmet Altay, Yeşil Portakal yönetim kurulu Başkanı İsmail Hakkı Karakaş, yönetim kurulu üyeleri Kerim Karakaş ve İbrahim Karakaş ile birlikte kestiler.

Açılışta konuşan Saruhanlı Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Aydın, şunları söyledi: Yeşil Portakal Marketler zincirinin son halkasının Saruhanlı'da açılması bizlere memnuniyet verici. Şu an açılışını yaptığımız Market hem Saruhanlı'ya hem de sahiplerine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. 24 yıllık geçmişi ve 250 çalışanı bulunan Yeşil Portakal'ın 2005 yılından itibaren Manisa, Akhisar, Soma, Kırkağaç ve Gölmarmara bölgelerinde büyüyerek bölgesinde adından söz ettiren bir mağazalar zinciri haline gelmiştir. Saruhanlı için hayırlı olsun.”

Açılışta bilgi veren Yeşil Portakal Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Karakaş, "Amacımız Saruhanlılara en kaliteli ürünü en ucuz fiyatlarla ulaşmalarını sağlamak. Manisa, Akhisar, Kırkağaç, Soma ve Gölmarmara`da market zincirleri olarak tüketiciler tarafından tercih ediliyoruz. Saruhanlı'da da ilk mağazamızı açtık. İnşallah diğerleri de arkadan gelir." dedi.

Açılışa Saruhanlı Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Aydın, İlçe Müftüsü Mehmet Altay, Sarıkız Sulama Birliği Başkanı Hüseyin Göksu, Belediye Meclis Üyesi Eşref Doğrukıran,  davetli misafirler, konuklar ve vatandaşlar katıldı.



Saruhanlı Jandarmadan tefecilere operasyon: 5 gözaltı

Korkunç olay! Kızını ve torununu öldürdü

Köprü altında cansız bedeni bulunmuştu! Döverek öldürüldüğü ortaya çıktı

Bıçaklı kavga: 1 ölü

Öz kızına cinsel istismarda bulunan baba yakalandı

Kendi evini ve araçlarını yakıp, olan biteni böyle izlemiş

Haber alınamayan şahıs evinde silahla vurulmuş halde bulundu

Develi’de traktör hırsızlığı

Kula’da art arda üç yangın

Cesedi 3 gün sonra asansör boşluğunda bulundu

Haber alınamayan şahsın cansız bedeni denizde bulundu

Başından vurulmuş halde ölü olarak bulundu

Halitpaşa’da ekili alanda yangın çıktı

Alaşehir'de zirai alanda yangın

Oğlunu öldürdü, kendini tuvalete kilitledi

Alaşehir’de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

İzmir’de cinayet işledi, Manisa’da jandarmadan kaçamadı

Manisa'da jandarmadan PKK terör örgütüne operasyon: 3 kişi tutuklandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 21.02.2015 13:18:54 1793 0

Tarih: 21.02.2015 13:18

Haberi Sesli Oku