MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyesinin il genelinde sürdürdüğü asfalt çalışmaları kapsamında Şehzadeler ilçesine bağlı Yeşilköy-Çavuşoğlu bağlantı yolunda asfalt çalışması başlatıldı. 
İl genelinde asfalt çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ilçesine bağlı Yeşilköy-Çavuşoğlu bağlantı yolu üzerinde 17 kilometre asfalt çalışması başlattı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir, Yol Şube Müdürü Kurtuluş Kuruçay, Çavuşoğlu Mahalle Muhtarı Halil Sağır, Hacıhaliller Mahalle Muhtarı Şeref Ocaklıgil ve Yeşilköy Mahalle Muhtarı İbrahim Fındıkoğlu ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Çalışma hakkında bilgiler veren Daire Başkanı Fevzi Demir, ?Şehzadeler ilçesine bağlı Yeşilköy-Çavuşoğlu bağlantı yolu üzerinde bulunmaktayız. Bu bölgede Yeşilköy, Çavuşoğlu, Harmandalı ve Hacıhaliller muhtarlarımızın bu yolla alakalı talepleri vardı. Biz de geçtiğimiz kış döneminde burada zemin iyileştirme ve stabilize çalışmaları yapmıştık. Asfalt sezonunun başlamasıyla beraber yüksek noktalardan başlattığımız çalışmalarımız devam ediyor. Bu bölgede de asfalt çalışmasına start verdik? dedi. 
Yolun tarım arazilerinin yoğun olduğu bir bölgede bulunduğunu belirten Daire Başkanı Fevzi Demir, ?Bu ay sonu itibariyle üzüm kesimleri başlayacak. Dolayısıyla muhtarlarımız bu yolun bu ay içerisinde yapılmasını acilen talep etmişlerdi. Biz de planlamamızı ona göre yaparak asfalt dökümüne başladık. Burada yaklaşık 17 kilometre birinci kat asfalt çalışması gerçekleştirilecek. Şu ana kadar yaklaşık 6 kilometresi tamamlandı. Bir hafta içerisinde de bitirmiş ve vatandaşlarımızın kullanımına sunmuş olacağız? diye konuştu. 
Bölgede yapılacak olan 17 kilometrelik asfalt mahalle muhtarlarını da memnun etti. Çavuşoğlu Mahalle Muhtarı Halil Sağır, yolun yapılmasından duydukları mutluluğu ifade ederek, ?Biz başkanlarımızın yapmış olduğu hizmetlerden memnunuz? dedi. 
Hacıhaliller Mahalle Muhtarı Şeref Ocaklıgil ise, ?Burada yapılan hizmetlerden dolayı Cengiz Ergün başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bu yol uzun yıllardır problemdi. Sağ olsun başkanımız bu işe el attı. Çok güzel bir çalışma var burada? diye konuştu. 



Paşaköy’de Anlamlı Turnuva: Osman Bilgi’nin Adı Sahada Yaşatılıyor

Saruhanlı’da Deve Güreşleri Festivali Yoğun İlgi Gördü

Saruhanlı'da vefat...

Özgür Özel, Yunusemre’de Toplu Açılış Törenine Katılacak

SALİHLİ YAĞIŞ FELAKETİ YAŞADI

Hacırahmanlıspor Erteleme Maçında Gol Yağdırdı: 7-1

Saruhanlı’da Vefat…

PAŞAKÖY SPOR KULÜBÜ’NDEN KAYMAKAM ACAR’A ZİYARET

Saruhanlı’da Gece Yarısı Yangın Paniği: Belediye ve İtfaiye Ekiplerinin Hızlı Müdahalesi Felaketi Önledi

Saruhanlı’da Vefat…

Saruhanbey Doğa Sporları Kulübü’nden Çırpıcı Dede Dağı Zirve Faaliyeti

Saruhanlı’da 21–26 Mart Orman Haftası Etkinlikleri Düzenlendi

Çullugörece Mahallesi’nde Üreticiye Büyük Destek: Tarımsal Sulama Sondajı Tamamlandı

Özel Sporculardan Büyük Gurur: Neval Yaralı Ortaokulu Öğrencilerinden Manisa Genelinde Önemli Başarılar

BAHADIR’DA YANAN ORMAN TEKRAR YEŞERTİLİYOR

Manisa Büyükşehir’den İletişim Engelini Kaldıran Yeni Hizmet

Saruhanlı’da Öğrenciler Doğayı Tanıyor, Geleceği Koruyor

Saruhanlı’da Nevruz Coşkusu: İshakçelebi’de Renkli Kutlama Programı

Saruhanlı'da vefat...

NURİYE MAHALLESİ’NDE ASKER COŞKUSU: GENÇLER VATANİ GÖREVİNE UĞURLANDI

Saruhanlı Deve Güreşine Hazırlanıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 25.07.2018 15:35:22 0
Tarih: 25.07.2018 15:35 Güncelleme: 25.07.2018 15:35
Haberi Sesli Oku