Manisa Büyükşehir Belediyesi başkan adaylarından AK Parti`li Hüseyin Tanrıverdi Saruhanlı`da, CHP`li Özgür Özel Akhisar`da, MHP`li Cengiz Ergün ise Alaşehir`de seçim çalışmalarını sürdürdü.

Ak Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Hüseyin Tanrıverdi, seçim çalışmaları kapsamında, Saruhanlı ilçesini ziyaret ederek, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile esnafla bir araya geldi.

Tanrıverdi, ziyaretinde yaptığı konuşmada, Saruhanlı`yı bugüne kadar hiçbir zaman unutmadıklarını, büyükşehir belediye başkanı seçildiğinde de unutmayacağını ifade etti.

Büyükşehirin ilçeler için daha büyük imkan demek olduğunu dile getiren Tanrıverdi, "Aynı dili konuştuğumuz Hüseyin Yaralı kardeşimle bizi, bizi de büyükşehir belediye başkanı olarak Ankara ile el ele tutuşturduğunuzda, Saruhanlı ve Manisa daha büyük imkanlara kavuşacaktır. Demokrasinin güçlenmesi yerel yönetimlerin güçlenmesiyle olur. Nasıl ki Manisa`yı biz büyükşehir yaptıysak büyük hizmetleri de yine biz yaparız."

Tanrıverdi, CHP ve MHP`nin Manisa`ya büyükşehir statüsü kazandıran yasa TBMM`de görüşülürken bu karşı çıktığını ancak bugün bunun faziletlerini anlattıklarını savundu.

CHP’li Özel Akhisar’da

CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Özgür Özel ise Akhisar merkez ile belde ve köylerini ziyaret etti.

İlçe merkezinde CHP Akhisar Belediye Başkanı adayı Vehbi Bakırlıoğlu ile esnafı ziyaret eden Özel, gazetecilere yaptığı açıklamada, Akhisar`da geçmişte DSP ve CHP arasında yaşanan bölünmüşlüğün bu seçimde olmadığını belirterek, "Bu bütünlük bir sinerji yaratmış ve görüyorum ki bu sinerji sokağa, çarşıya yansımış. Her geldiğimde biraz daha ivmenin yükseldiğini ve sinerjinin arttığını görüyorum" dedi.

Özel, Akhisar Ticaret Borsası, Akhisar Sanayi ve Ticaret Odası`nı da ziyaret ederek, projeleri ve vizyonu hakkında bilgi verdi.

MHP`li Ergün, Alaşehir`de

Manisa Belediye Başkanı ve MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Cengiz Ergün ise Alaşehir ilçesinde çarşı ve pazaryerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretlerinde MHP Alaşehir Belediye Başkanı adayı Gökhan Karaçoban`ın kendisine eşlik ettiği Ergün, ilçe merkezinde kurulan pazaryerinde esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.



Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

Enes Pınar bir ayda iki kez Balkanları fethetti

Seramiksan fabrikasında hırsızlık

Aile faciası: Oğlunu öldürdü, eşini ağır yaraladı

Kadın emeğiyle yerel kalkınma güçlendiriliyor

SMA'lı olarak doğdu, şimdi hasta bakıyor

Ege Üniversitesinin kültür ve sanat etkinlikleri göz doldurdu

Silahlı saldırıya uğrayan okul müdürünün tedavisi devam ediyor

Dünya 2.’si kadın kuaför Denizli’nin gururu oldu

Eski sistem anahtar tarihe karışıyor

Paşaköy zoru başardı: 0-3

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Son Dakika 19.02.2014 17:27:02 928 0
Tarih: 19.02.2014 17:27 Güncelleme: 19.02.2014 17:27
Haberi Sesli Oku

Son Dakika

Son Dakika Haberleri