Saruhanlı’da 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlere katılacak siyasi partilerin belediye başkan adayları merkez, köy ve beldeleri dolaşarak seçime hazırlanıyor.

İlçede adaylığı kesinleşen ilk isim olan Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı Belediye Başkan adayı Muharrem Ekici, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Alibeyli beldesini ziyaret ederek beldedeki esnafların elini sıkan Ekici, daha sonra bir kahvehanede vatandaşlarla oturup sohbet etti. Ekici’nin burada ki programına CHP İlçe Başkanı Ayşe Sunar ile partililer de katıldı.

Saruhanlı’da geçmişte CHP’nin İlçe Başkanlığı’nı da yapan Ekici, 12 Haziran 2011’de ki Milletvekili Genel Seçimlerinde, CHP’den Manisa’da 7. Sıra milletvekili adayı olmuştu.

Evli ve 2 çocuk babası olan Ekici, ilçede diş hekimliği yapıyor.

-MHP Cephesinde Durum-

Milliyetçi Hareket Partisi Saruhanlı Belediye Başkan adayı Serdar Yaralı ise seçim çalışmalarına Gökçeköy beldesi ile Seyitoba köyünde devam etti.

Partililerle birlikte her akşam bir köyü ziyaret eden Serdar Yaralı, halktan büyük teveccüh gördüğünü ifade ediyor. Yaralı’nın köy gezilerinde MHP İlçe Başkanı Ahmet Akgönüllü ve MHP’liler ile Demokrat Partili bazı isimler de yer alıyor.

Saruhanlı’da daha önce DYP kimliğiyle iki dönem belediye Başkanlığı yapan Yaralı, seçime bu kez MHP’den katılıyor.

Emekli öğretmen olan ve geçmişte İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de yapan Yaralı, evli ve 2 çocuk babası.

-Ak Parti’nin Adayları Açıklanacak-

Ak Parti Saruhanlı Belediye Başkan aday adayı olan Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı’nın ise adaylığı henüz açıklanmadı.

Önümüzdeki günlerde Ak Parti’nin adayı olarak açıklanmasına kesin gözüyle bakılan Yaralı, 3. kez seçime katılacak.

Saruhanlı’da iki dönemdir Belediye Başkanlığı yapan Yaralı, bu seçimi de kazanıp görevini sürdürmek istiyor. Aday olarak açıklanmasının ardından seçim çalışmalarına başlayacağı öğrenilen Yaralı’nın belli bir program dahilinde seçime hazırlanacağı belirtildi.

Saruhanlı Ziraat Odası kurucu başkanı merhum Halil Yaralı’nın oğlu olan Hüseyin Yaralı evli ve 2 çocuk babası. Asıl mesleği hekimlik olan Yaralı, göreve gelmeden önce ilçede Sağlık Grup Başkanlığı görevini sürdürüyordu.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Son Dakika 3.01.2014 18:09:06 473 0

Tarih: 03.01.2014 18:09
Haberi Sesli Oku

Son Dakika

Son Dakika Haberleri
26.04.2025 09:13:00