Son Dakika

GÜZELLİK - Kadınların kâbusu gözaltı morlukları, ciltteki yağ butonları ve akneler yeni nesil teknolojik uygulamalarla kısa sürede tarih oluyor. Yeni yıla meyvelerle ışıldayan bir ciltle girin...

Dr. Enis Keskin, kadınların yeni yıl davetlerinde ışıltılı ve bakımlı görünmelerine olanak sunan, hücreleri yenileyen ve aktifleşmesini sağlayan tek seanslık yöntem Biodinamik Peeling Sisteminin her cilt tipinde güvenle kısa sürede anından sonuç vererek uygulanabildiğini belirtti.

Güzelliğin en önemli aşamasının cildin temizliğinden ve duruluğundan geçtiğini söyleyen Dr. Enis Keskin, yeni yıla özel güzellik önerilerinde bulundu.

a.20141231024909.jpg


En hızlı sonuç veren işlemin cildi ölü deri tabakasından arındırmaya dayanan, doktor kontrolündeki kimyasal peeling uygulamaları olduğunu belirten Dr. Enis Keskin, "Son günlerde sıklıkla uyguladığımız, yeni nesil teknoloji `Biodinamik Peeling Sistemi` ile çok iyi sonuçlar alıyoruz. Cildin ihtiyacına uygun seçtiğimiz meyve asiti; büyüme faktörü ve hyalüronik asit içeren özel bir maske ile kombin edilerek kullanıldığında, rejuvenasyon ( Ciltte gençleştirme) sağlamaktadır ve her cilt tipinde güvenle uygulanabilmektedir" dedi.

Yeni Yılda Cildiniz Meyvelerin Mucizesiyle Işıldasın

Akne ve ciltte biriken yağ butonlarından kolaylıkla kurtulmanın mümkün olduğunu vurgulayan Dr. Enis Keskin, meyve asitli peelingleri kullanmayı tercih ettiklerinin altını çizerek şunları söyledi; "Meyve asitli peelingleri kullanmayı tercih ediyoruz. Cilt durumuna göre glikolik asitli, salisilik asitli ya da bunların kombinasyonu olan sistemlerden birine başvuruyoruz. Yağ butonları ve akne sorunları olan kişileri de yine meyve asitli medikal bakımlara yönlendirebiliyoruz."

2015`e Değişiklikle Girmek İsteyenler için…

Yeni bir yılda çekiciliklerini artırmak isteyen kadınlar için Dr. Enis Keskin,"İçeriğinde Hyaluronik Asit içerikli ileri teknoloji ürünü olan dolgular ile çekici dudaklara sahip olabilirler"dedi. Dudak yapısına tamamen uyumlu olan yeni nesil dolgularla çok doğal sonuçlar alınabildiğini vurgulayan Dr. Keskin; "Maksimum yarım saat süren dolgu uygulamasının kalıcılığı 9 ay ile 12 ay arasında değişmektedir. Dolgu akabinde kalıcı makyaj uygulaması ile yapılan kombinasyon sonucu kusursuz ve her daim makyajlı gibi görünen güzel bir görüntüye kavuşmak mümkündür" bilgisini verdi.

Kusursuz Bakışlar için Işık Dolgusu

Kusursuz bir cildin tamamlayıcısı olarak gözaltı morluklarının giderilmesinin de çok önemli olduğuna değinen Dr. Enis Keskin, "Gözaltı ışık dolgusu ile tek seansta küçük kanüller aracılığı ile gözaltı çukurlarınızdan ve morluklarınızdan kurtulmak mümkün. Üç hafta sonra ise kontrol yapılarak, gerekir ise ikinci bir seans ile işlem tamamlanmış olur" açıklamasında bulundu.



Saruhanlı'da Vefat...

Başjan Taşkıncan "Esnafın yaksından elinizi çekin"

MASKİ, Salihli'de 40 yıllık içme suyu altyapısını yeniliyor

Yuntdağı Yöresel Ürünler Pazarı bu yıl da kuruluyor

96 yaşında, azmiyle gençlere taş çıkartıyor

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı Belediyesi’nden Mahallelere Modern Giriş Tagı

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı'da tohum icmalleri askıya çıktı

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü’nde Çalışmalar Tam Gaz Devam Ediyor

Tütün tarlasına çekilen seyyar elektrik kablosu yangına neden oldu

Düğüne gelen her davetliye bir fidan hediye edildi

Vestel, Manisa BBSK Kadın Voleybol Takımı ile güçlerini birleştirdi

Manisalı Milli Judocu Sura Nil Karasu Avrupa ikincisi oldu

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 31.12.2014 09:22:26 850 0

Tarih: 31.12.2014 09:22 Güncelleme: 31.12.2014 09:22
Haberi Sesli Oku
5.08.2025 17:41:00