MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı´nın Gökçeköy Mahallesinin kullanım ömrünü tamamlayan içme suyu şebeke hattını yenilemek için çalışmalarına start verdi.

MASKİ Genel Müdürlüğü Projeler Dairesi Başkanlığı´na bağlı ekipler, Saruhanlı ilçesine bağlı Gökçeköy Mahallesinin kullanım ömrünü tamamlayan 21 kilometrelik içme suyu şebeke hattını yenilemek için projelendirme çalışmalarına başladı. İller Bankası ile ortaklaşa yürütülecek çalışma için mahallede incelemelerde bulanan MASKİ ekipleri, İller Bankasında görevli kontrolörle birlikte içme suyu şebekesinin geçtiği güzergahları inceleyerek mahalle sınırları içerisinde değerlendirmelerde bulundu. Proje çalışmalarının tamamlanmasının ardından altyapı çalışmalarına başlanarak, mahalle sakinleri sağlıklı ve uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanılabileceği içme suyu şebekesine kavuşacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin ve MASKİ Genel Müdürlüğü´nün çalışmalarından dolayı çok memnun olduklarını belirten Gökçeköy Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Helekcan, "Mahallemizde bulunan içme suyu şebekemiz yıllar önce döşendiği için artık ihtiyaca karşılık veremeyecek durumda. Altyapımızın yenilenmesi için başvuruda bulunduk. Kısa süre içerisinde altyapımızın yenilenmesi adına proje çalışmaları MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatıldı. Çalışmalardan dolayı çok memnunuz. Bu hizmetlerin mahallemize yapılacak olmasından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün´e minnettarız. Gökçeköy Mahallesi olarak Büyükşehir Belediyemizin hizmetlerinden çok faydalanıyoruz. Başta Sayın Cengiz Ergün´e, MASKİ Genel Müdürü Sayın Yaşar Coşkun´a      ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim." dedi.



Çınarobaspor hükmen galip: 0-3

Akhisar'daki zincirleme kazada ölü sayısı 2'ye yükseldi

Saruhanlı'da trafik kazası: 2 'si çocuk 4 kişi yaralı

Saruhanlı'da feci ölüm...

Akhisar'da zincirleme kaza: 1 ölü, 8 yaralı

Saruhanlı'da vefat...

Manisa FK - Adana Demirspor maçının ardından

Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 – Adana Demirspor: 0

Turgutlu’daki Kış Konseri’nde Salon Doldu Taştı, Başkanlar Yere Oturdu

Yunusemre'de kan ve kök hücre bağış kampanyası düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

İl Müdürü Yunus Öztürk’ten milli güreşçiye tebrik

Saruhanlı'da vefat...

Manisa’da 112 litre sahte içki ele geçirildi

Saruhanlı Devlet Hastanesinde fizik tedavi hizmeti başladı

5. KEMALPAŞA DAMLACIK DEVE GÜREŞLERİ FESTİVALİ İPTAL EDİLDİ

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Belediyesi Kurtuluş Mahallesi’nde Sathi Kaplama Çalışmalarını Sürdürüyor

Manisa’nın Gururu Milli Sporcular Vali Özkan’ı Ziyaret Etti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 22.03.2017 09:59:33 590 0
Tarih: 22.03.2017 09:59 Güncelleme: 22.03.2017 09:59
Haberi Sesli Oku