Anahtar Kelimeler: Yeniköy MASKİ Değişimi Yaşıyor

SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Şehzadeler ilçesi Yeniköy Mahallesine 10 kilometrelik içme suyu hattı ve 75 bin metrekarelik üstyapı çalışmalarının yer teslimi yapıldı. Mahalleye ayrıca İçme suyu deposu ve arıtma tesisinin de kazandırılacağı ifade edildi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde beldeden ve köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin altyapılarını titizlikle yenilemeye devam ediyor. Bu kapsamda Şehzadeler ilçesi Yeniköy Mahallesinde 10 kilometrelik kanalizasyon hattının tamamlanmasının ardından yüklenici firmaya 10 kilometrelik içme suyu hattı, içme suyu deposu, içme suyu arıtma tesisi ve 75 bin metrekarelik üstyapı çalışmalarının yer teslimi yapıldı. Düzenlenen programa MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Hilmi Serkan Emir, Mahalle Muhtarı Nasıf Gürler ve yüklenici firma temsilcisi katıldı.

Yeniköy, sağlıklı alt ve üst yapıya kavuşacak

Yeniköy Mahallesinde yürütülecek olan çalışmalar ile ilgili kısa bir bilgi aktaran MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları ile Şehzadeler ilçesi Yeniköy Mahallemizde yürüttüğümüz 10 kilometrelik kanalizasyon hattı tamamlandı. Bugün de 10 kilometrelik içme suyu hattı ve 75 bin metrekarelik üstyapı çalışmalarının yer teslimini yüklenici firmaya yaptık. Hayırlısı ile çalışmalarımız tamamlandığında mahallemiz sağlıklı altyapı ve üstyapıya kavuşarak değişimi yaşayacak” dedi.

Muhtar’dan Başkan Ergün’e teşekkür

Yeniköy Mahalle Muhtarı Nasıf Gürler, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı çok memnunuz. Kanalizasyon hattındaki değişimi şimdi de içme suyu hattında yaşayacağız. Sağlıklı içme suyu hattımıza kısa bir süre sonra kavuşacağız. Başkanımız sayesinde mahallemiz artık daha yaşanabilir bir mahalle olacak. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.



Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

Enes Pınar bir ayda iki kez Balkanları fethetti

Seramiksan fabrikasında hırsızlık

Aile faciası: Oğlunu öldürdü, eşini ağır yaraladı

Kadın emeğiyle yerel kalkınma güçlendiriliyor

SMA'lı olarak doğdu, şimdi hasta bakıyor

Ege Üniversitesinin kültür ve sanat etkinlikleri göz doldurdu

Silahlı saldırıya uğrayan okul müdürünün tedavisi devam ediyor

Dünya 2.’si kadın kuaför Denizli’nin gururu oldu

Eski sistem anahtar tarihe karışıyor

Paşaköy zoru başardı: 0-3

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Bosch Car Service BK Karaoğlu: Güvenli Sürüşün ve Kaliteli Hizmetin Adresi

Başkan Cıllı, Başkan Durbay'ı Misafir Etti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 23.03.2021 10:56:00 1781 0
Tarih: 23.03.2021 10:56 Güncelleme: 23.03.2021 10:56
Haberi Sesli Oku