MANİSA - MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Turgutlu ilçesine bağlı Ergenekon Mahallesinde yeni imara açılan bölgede yapılan kanalizasyon hattı döşeme çalışmasını Mahalle Muhtarı Arif Yaşar ile birlikte inceledi. Mahalle Muhtarı Arif Yaşar,  “Cengiz Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun mahallemize gerekli yatırımları yapıyor” dedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde altyapı yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı bünyesinde Turgutlu’nun Ergenekon Mahallesinde yeni imara açılan ve yeni konutların inşa edildiği bölgede kanalizasyon hattı döşeme çalışması gerçekleştirildi. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik de, çalışma yapılan alanı Mahalle Muhtarı Arif Yaşar ile birlikte inceledi. Çevik’e, Kanalizasyon Daire Başkanı Mümin Deniz, Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Necati Abalı, MASKİ İlçe Şefi Hüseyin Yelkenci ve Bakım Onarım Şube Müdürü Necip Kurtarıcı da eşlik etti.

“Yapılan çalışmalardan memnunuz”

Mahalle Muhtarı Arif Yaşar, “Yapılan çalışmalardan memnunuz. Mahallemizde hala yeni yerleşim yerleri ile genişlerken altyapı ihtiyaçları ortaya çıkıyor. Yapılan 5 kilometrelik bir dere temizlik çalışması da var. O çalışmadan da çok memnuniyet duyuyoruz. Cengiz Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun mahallemize gerekli yatırımları yapıyor. Kendisine minnettarız” dedi.

“Vatandaşlarımız için çalışmaya devam edeceğiz”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, altyapı ihtiyacı ortaya çıkan her yerde çalışmalarına devam ettiklerini ifade ederek, “Turgutlu en büyük ilçelerimizden biri durumunda bulunuyor. Aynı şekilde Ergenekon Mahallesi de 13 bin nüfusuyla sürekli olarak gelişimini sürdüren bir konumda. Mahallede yeni inşa edilen konutların da sağlıklı bir altyapıya kavuşması için Kanalizasyon Dairesi Başkanlığımız bünyesinde altyapı çalışmamızı tamamladık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün öncülüğünde vatandaşlarımız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.



Minibüs ile otomobil çarpıştı: 11 yaralı

Sahte araç kiralama ilanları ile 1 milyon TL’lik vurgun yaptılar

Turgutlu'da feci kaza: İki kuzen hayatını kaybetti

Türk moda endüstrisi, Moskova’daki BRICS+ Zirvesi’nde sahne alıyor

Masterchef’te ana kadroya giren isim belli oldu

İşçi servisi ağaca çarptı: 8 yaralı

MASKİ çalışanı intihar etti

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 7 yaralı

SOLOTÜRK'ten Demirci'de muhteşem gösteri

Cemre Baysel yeni dizisi için imaj değişikliğine gitti! Sosyal medya ikiye bölündü

Feci Kaza: 2 Ölü, 1 Yaralı

Domates kurutma alanlarında görsel şölen

Manisalı kuyumcuların yeni başkanı Ödevli oldu

Bekçilerin dikkati çalıntı motosikleti yakalattı

Eski MKE Başkanı tutuklandı: 'Suç örgütü üyeliği' suçlaması ile gözaltına alınmıştı

Gece eve giren hırsız kadını bıçakladı! Çocukların çığlığı ile son buldu

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 18.04.2022 14:08:00 1042 0

Tarih: 18.04.2022 14:08 Güncelleme: 18.04.2022 14:08
Haberi Sesli Oku
28.08.2025 09:05:00