Tarih: 31.01.2023 15:52

Yeni Yerleşim Yerlerine İçme Suyu Hatları Döşeniyor

Facebook Twitter Linked-in

SALİHLİ - MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Caferbey Mahallesi’nde bulunan yeni yerleşim bölgesinde 400 metrelik içme suyu şebeke hattı döşeme çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde daha sağlıklı ve kaliteli içme suyu sağlamak üzere yürüttüğü çalışmalara aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Salihli ilçesine bağlı Caferbey Mahallesi’nde bulunan yeni yerleşim bölgesinde 400 metrelik içme suyu şebeke hattı döşeme çalışması gerçekleştirildi. Kısa sürede tamamlanan çalışmalarla birlikte vatandaşlara kesintisiz ve verimli su imkanı sağlandı. Büyükşehir Belediyesi Salihli Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Mustafa Gün ve MASKİ İlçe Şefi Tuğrul Kacar da çalışmaları yerinde takip etti.

“Tüm hizmetlerden memnunum”
Mahalle muhtarı Hürol Işık, “Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından mahallemizde yapılan tüm çalışmalardan memnunum. Hizmetleri için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ ekiplerimize teşekkür ederiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —