MANİSA - Manisa´da yılbaşı gecesi kimileri evlerinde kimileri de eğlence mekanlarında yeni yılı karşılarken, itfaiye ekipleri, sağlık personeli ve polisler gece boyunca mesai yaptı. Kentin merkezinde birçok trafik kontrol noktası kuran polis ekipleri, alkol ve genel uygulama yaparak olabilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı tedbir aldı. 
Geçtiğimiz yıllara göre çok daha sakin bir yılbaşı gecesi yaşayan Manisa´da vatandaşlar yeni yılı evlerinde veya eğlence mekanlarında karşıladı. Vatandaşlar yeni yılı kutlarken dışarıda itfaiye ve sağlık personeli ile trafik ekipleri gece boyunca mesai yaptı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinde görev başında bekleyen 13 itfaiye personeli, telsizden yapılan anonsları dinleyerek, yangınlara müdahale ederken, 2018 yılını görev başında karşılayan itfaiye vardiya çavuşu Cihan Yıldırım, yılbaşı gecesinde ailelerinden, sevdiklerinden uzak olduklarını ancak vatandaşlara hizmet ettiklerini dile getirerek, ?Arkadaşlarımızla birlikte görevdeyiz. Ailemizden, sevdiklerimizden uzak Manisalı vatandaşlarımıza hizmet için 7/24 burada görevdeyiz? dedi.
Şehrin birçok noktasında trafik uygulaması da yapılırken durdurulan araç şoförlerine alkol testi yapıldı. Şüpheli görülen araçlar didik didik aranırken trafik uygulamaları gece boyunca devam etti.



Saruhanlı’da Vefat…

Karla kaplanan Demirci'de kartpostallık manzaralar

Alaşehir Kahveciler Odası’nda Umut Koç dönemi

SARUHANLI’DA VEFAT…

Fırtınada çatıdan düşen şehit kardeşi hayatını kaybetti

Feci kaza: 1 ölü

Başkan Balaban gazetecileri ağırladı

Başkan Dutlulu: "2026 hizmet yılı olacak"

Saruhanlı'da vefat...

Akciğerdeki hava kaçağı karın bölgesinden alınan dokuyla kapatılarak iyileştirildi

Manisa'da 23 yıllık başkan seçimi kaybetti

Okul Sporları Voleybol Gençler (A) Grup Müsabakaları Manisa’da tamamlandı

Öğrencilerine evinde temizlik yaptıran öğretmene gözaltı

Demirci’de 9 gündür aranan Şerife Çınar’dan acı haber

19 yaşındaki genç kız yaşamına son verdi

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar: “MCBÜ, Dijital, Yeşil ve Tam Akredite Bir Üniversite Olarak Gücünü Artırıyor”

25 yaşından büyük aracı olanlar yaşadı: Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor

Demirci’de kayıp kadını arama çalışmaları 7'nci gününde sürüyor

Manisa Ticaret Borsası zeytinde verim ve kaliteyi arttırmak için kolları sıvadı

Elektirik akımına kapılan işyeri ortağı hayatını kaybetti

Salihli'yi fırtına vurdu, ağaçlar devrildi, çatılar uçtu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 1.01.2018 09:00:50 479 0
Tarih: 01.01.2018 09:00 Güncelleme: 01.01.2018 09:00
Haberi Sesli Oku