Anahtar Kelimeler: Yeni yıla genç güzel girin

GÜZELLİK - Yeni yıla girerken geçmiş yılın izlerini silmek isteyenler için, ağrısız ve acısız yöntemlerle genç ve güzel görünmenin mümkün olduğu bildirildi. 
Estelite Güzellik&Estetik Merkezi kurucularından Dr. Dilek Şire Eren, kendini yorgun ve yıpranmış hisseden kadınların birkaç ufak dokunuşla 2017´nin tüm olumsuz etkilerinden kurtulup bakımlı ve zinde bir görünüme kavuşabileceğini söyledi.
Dolgun bir dudağa sahip olmak isteyenlere dudak dolgusunu öneren Dr. Dilek Şire Eren, ?Televizyonda gördüğünüz abartılı dudaklar gözünüzü korkutmasın. Dudak dolgusuyla kendinizi çok daha çarpıcı hissedeceksiniz? dedi.
Canlı ve çarpıcı bakışların ancak sağlıklı göz çevresi ile mümkün olacağına işaret eden Dr. Eren, ?Gözleriniz ışık saçsın. Bunu için özellikle kaz ayaklarına botoks ve göz altındaki çökmelere ışık dolgusu çok faydalıdır? diye konuştu.

Pürüzsüz cildin tüyoları
Merkezin kurucu doktorlarından Gizem Toktaş Geylani de pürüzsüz bir cilde sahip olmanın sırlarını verdi.
Gençlik aşısı, vitamin ve somon DNA uygulamasının cildi parlattığını dile getiren Dr. Geylani, özellikle renksiz ve esnekliği azalmış ciltlerde veya ince kırışıklıkları olanlarda, hyalüronik asit ve vitaminlerin cilt altına enjekte edilerek yapılan uygulamanın, sağlıklı bir yöntem olduğunu kaydetti.
Focuslu ultrason yani ameliyatsız yüz germe yöntemi ile sıkı bir cilde sahip olunabileceğine işaret eden Dr. Geylani, ?Cildin alt katmanlarındaki dokularda ?odaklanmış ses dalgaları´ kullanılarak kolajen üretiminin uyarılması yoluyla ciltte sıkılaşma sağlayan bir tedavi yöntemidir. Tek seans uygulanır. Etkisi uzun süre devam eder? şeklinde konuştu.
Ciltteki ton farklılıklarının karbon lazer ile giderilebileceğini belirten Dr. Geylani, leke lazeri olarak da bilinen Q Switched lazer uygulaması ile cilde zarar vermeden ciltteki ton farklılıklarından kurtulmanın mümkün olduğunu vurguladı.

Lekeler tarihe karışacak
Merkezin kurucularından Dr. Can Mustafa Eren de altın iğneli radyofrekans yöntemi ile sivilce lekeleri, ince kırışıklıklar ve geniş gözeneklerin tarihe karıştığına dikkat çekti.
Karbondioksit lazer ile yepyeni bir cilde sahip olmanın mümkün kılındığını vurgulayan Dr. Can Mustafa Eren, ?Lazer ışınları cildinizde üst tabakanın kontrollü olarak soyulup yenilemesiyle birlikte artan kollagen, fibroelastik lifler ile alt tabakanın da yenilenmesi sağlanmaktadır? ifadelerini kullandı.
Dr. Eren, yeni nesil PRP; GRP uygulaması ile de klasik PRP işleminden çok daha yoğun büyüme faktörü elde etmeye çalışarak ciltteki kırışıklık, araklık, elastikiyet kaybı, leke gibi pek çok problemi düzeltebildiklerini sözlerine ekledi.



Saruhanlı ilçesindeki iki ayrı mahallede çıkan yangınların, tarım ekipmanlarından çıkan kıvılcımlar nedeniyle başladığı belirlendi.

Saruhanlı’da orman yangınına neden olan şüpheli tutuklandı!

Salihli ilçesinde virajı alamayarak şarampole devrilen kamyon alev alev yandı. Yangın ormana sıçramadan söndürüldü.

Alev alan kamyon şarampole uçtu, yangın ormana sıçramadan söndürüldü

emekli öğretmen olan 78 yaşındaki felçli kadın son zamanlarda sık sık akciğer enfeksiyonu nedeniyle hastaneye gidiyordu.

Nefes borusuna kaçan mısır tanesi 5 ay sonra ortaya çıktı

Serinlemek için denize giren 25 yaşındaki genç, boğularak hayatını kaybetti.

25 yaşındaki genç denizde boğuldu

Dayı ve yeğeninin miras kavgasında kan aktı: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Karısını darp eden yeğenini öldürdü

"20 hanedeki 58 vatandaşımızı ve 110 küçükbaş ile 20 büyükbaş hayvanı tahliye ettik"

Afyonkarahisar’da bir köy tahliye edildi

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı'da Vefat...

Saruhanlı’nın tarihine, kültürüne ve sosyal yaşamına ışık tutacak “Saruhanlı Kitabı” projesi tüm hızıyla devam ediyor.

"Saruhanlı Kitabı" Gelecek Nesillere Işık Tutacak Bir Kültür Eseri Olma Yolunda

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 51. yıldönümünde, Kıbrıs gazilerini yalnız bırakmadı.

Büyükşehir, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 51. Yıldönümünde Gazileri Unutmadı

Proje ile hem bireylerin güvende kalmasını sağlamak hem de ailelerin kaygılarını azaltarak yaşam kalitesini yükseltmek amaçlanıyor.

Büyükşehir’in “Ben Buradayım” Projesinde Bileklik Dağıtımı Sürüyor

Saruhanlı'da vefat ve Başsağlığı...

VEFAT ve BAŞSAĞLIĞI…

Yapılan operasyonlarda kenevir bitkisi ile toplam 14 şahıs ekipler tarafından gözaltına alındı.

Manisa'da jandarmadan büyük uyuşturucu operasyonu

Manisa’da işlenen bir cinayet gün yüzüne çıktı.

Manisa’da kan donduran cinayet! Genç kız eşarpla boğuldu

Yaşar Üniversitesi yeni eğitim modeliyle öğrencilerine modern, esnek ve bireysel gelişime odaklı bir üniversite deneyimi sunmayı hedefliyor.

Yaşar Üniversitesi’nden yeni nesil eğitim modeli: "4YU: Senin İçin Üniversite"

İzmir Ekonomi’ye ‘YÖKAK’ gururu

Eğitim kalitesine ‘YÖKAK’ tescili

Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) ev sahipliğinde İş Kurumu ve TOBB iş birliğiyle hayata geçirildi.

KÜTBO'dan istihdama destek

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

Manisalı 15 Temmuz gazisi o geceyi anlattı

Memur-Sen'den 15 Temmuz vurgusu

Saruhanlı’da orman yangınlarına karşı önlem ziyaretleri

Manisa'da 'Paranın doğduğu kent' UNESCO listesinde

Kırkağaç'ta 38. dönem uzman erbaşlar yemin etti

Serdar Kabaş’ın acı günü

MasterChef 2025’te ana kadro heyecanı! Kıyasıya mücadele de önlüğün ilk sahibi belli oldu

Kıbrıs gazisi Manisa’da törenle toprağa verildi

Manisa’da 4 stratejik yatırıma devlet desteği

Eş katiline 'İyi Hal'le ödül gibi ceza

Genç yaşta kalbine yenildi

Minik Deniz'den şehit babasına son bakış

Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Fikret Mangura son yolculuğuna uğurlanıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 13.12.2017 08:12:49 565 0

Tarih: 13.12.2017 08:12 Güncelleme: 13.12.2017 08:12
Haberi Sesli Oku
23.07.2025 10:10:00