MANİSA - Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi´nin ilk kabinesini kutlayarak başarılar diledi. Yılmaz, ?Yeni kabine 3 hemşehrimizin yer alması Manisa iş dünyası olarak bizleri son derece onurlandırmış ve mutlu etmiştir? dedi. 
Türkiye´nin artık farklı bir yönetim sistemine geçtiğini belirten MTSO Başkanı Mehmet Yılmaz, iş dünyası olarak dün olduğu gibi bugünde Türkiye´nin kalkınması için, büyük ve güçlü bir Türkiye için hep birlikte çalışacaklarını belirtti. 
Milletin iradesiyle kabul edilen Cumhurbaşkanlığı yönetim sisteminin hayata geçmesiyle Türkiye´deki istikrarı ve güveni daha da güçlendireceğini belirten Başkan Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle değişim ve reform sürecinin başladığını ifade etti. 
Yeni açıklanan kabinede 3 Manisalı bakanın yer almasından büyük bir onur ve mutluluk duyduklarını da belirten Başkan Yılmaz, ?Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan kabine 3 hemşehrimizin yer alması Manisa iş dünyası olarak bizleri son derece onurlandırmış ve mutlu etmiştir. TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuş, Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan Demirci doğumlu olup, iş dünyasını çok iyi bilen ve camiamız içerisinde yer alan kıymetli bir iş kadınıdır. Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu Kulalı olup 6 yıl Spor Toto Teşkilat Başkanlığı görevini başarıyla sürdürmüştür. Anavatan Partisi döneminde Ulaştırma, Maliye ve Gümrük, Devlet Bakanlığı ve Başbakan Yardımcılığı görevlerinde bulunan rahmetli Ekrem Pakdemirli´nin oğlu Bekir Pakdemirli yeni kabinede Tarım ve Orman Bakanı olarak görev yapacak olmasının şehrimiz adına büyük bir şans olarak değerlendiriyorum? dedi. 
Büyük ve güçlü Türkiye için bir an önce ekonomiye ve reformlara odaklanması gerektiğini bir kez daha belirten Başkan Yılmaz, ?Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında kurulan hükümetimizi kutluyor, Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve hükümette görev alan tüm bakanlarımıza başarılar diliyorum. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve yeni kabinemiz vatanımıza milletimize hayırlı olsun? diye konuştu. 



TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 10.07.2018 12:25:59 550 0

Tarih: 10.07.2018 12:25
Haberi Sesli Oku
16.04.2025 14:19:00