İSTANBUL - Sohbet Tadında imza günü. Televizyon yayıncılığından yazarlığa geçiş yapan Uzman Psikolog, Psikoterapist ve Yeme Bozuklukları Danışmanı Yelda Başaran, yeni kitabında oturarak zayıflamanın sırrını anlattı. Başaran, ilk kitabının ilk imza gününü ise Gaziantep'te gerçekleştirdi.

Artemis Yayıncılık tarafından "Oturduğunuz Yerden Zayıflamak İster Misiniz" isimli ilk kitabı yayınlanan Uzman Psikolog, Psikoterapist ve Yeme Bozuklukları Danışmanı Yelda Başaran, D&R Gaziantep SANKO Park Alışveriş Merkezi'nde imza gününde okurlarıyla buluştu. Sağlıklı bir şekilde, hiç zorlanmadan garantili zayıflamanın ve zayıfladıktan sonra zayıf kalmanın sırrını kitabında anlatan Başaran, televizyon kanallarında ve kitaplarda doğru bilinen yanlışlıkları açıkladı.

Bir izleyicinin isteği üzerine Televizyon programını bırakarak kitap yazmaya karar veren Uzman Psikolog, Psikoterapist ve Yeme Bozuklukları Danışmanı Yelda Başaran, "Kitabımızın hikayesi bir televizyon programıyla başlıyor. Uzman psikoterapist kimliğimle Televizyon programımı bırakarak kitap yazmaya karar verdim.

Kitap Türkiye'de değil dünya tarihinde garantili bir kitaptır. Diyetisyen değilim, hayattaki her şeyin alt yapısında psikolojinin ne kadar önemli olduğunu vurgulamak istediğim için bu kitabı yazmak istedim. Yani bizim kitabımız normal standart şunu yeme, bunu içme diye bir kitap değil. Çünkü böyle yaptığımız zaman gerçekten insan bir kortizon hormonu salgılıyor. İlgiden alakadan memnunum, ikinci baskıya girmek üzereyiz ve bu da beni çok mutlu ediyor" dedi.

Gaziantepli Sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Yelda Başaran, yeme bozuklukları danışmanlığı kimliğimle dünden bugüne yapmış olduğum azimli çalışmalarımı bir kitapla taçlandırdım. Tabi bu başarı hikayesinde beni yalnız bırakmayan özellikle kadın okuyucularıma teşekkür ederim .Kitabın bir bölümü kadınlara bir bölümü erkeklere özel önerilerden oluşuyor. Kadınları yaş aralıklarına göre çiçeklere benzetiyor onlara yaşlarına göre sağlıklı ve kaliteli yaşam yolculuklarında gerek fizyolojik gerekse psikolojik anlamda daha iyi hissetmeleri ve mutlu bir yaşam sürmeleri için rehberlik etmeye çalışıyorum .

Bu sebeple bugün buraya Kitap imzası için gelen hanımları ellerimle çiçeklerden yaptığım taçlarla karşılayıp onlara sürpriz yapmak istedim . Çiçeklerinde psikolojik anlamda bizlere sunduğu huzur ve mutluluğun burada ki hanım okuyucularımıza mutluluk şeklinde yansıması beni de mutlu etti.

Önümüzde ki günlerde imza günlerine devam edeceğini ve gördüğü ilgiden çok memnun olduğunu dile getiren Yelda Başaran her imza günümde kitabın değişik bölümlerini anlatacağım . Amacım kitabı alıp okuyamayanlara da seslenip onlarında hayatlarına dokunmak . Benim imza günlerini gerçekleştirmek te ki asıl amacım sadece kitap imzalamak

değil. Kitap ile kurulan etkili iletişim sayesinde kalplere ve zihinlere atılan imzadır. ‘’Başarı tesadüf değildir ‘’.önemli olan samimiyet .Ben bugüne kadar gerek sunduğum televizyon programlarında gerekse yazdığım kitap da hep samimi duygularla yaklaştım .Bugünkü imza günüde bu samimiyetin okuyucuya geçmiş olduğunu görmek beni çok mutlu etti dedi.



ŞEHZADELER BELEDİYESİ’NDEN TELEFON FOTOĞRAFÇILIĞI EĞİTİMİ

Minik Voleybolcular Başarı Belgelerini Başkan Çetin Akın’dan Aldı

Sulama kanalına devrilen traktörün sürücüsü hayatını kaybetti

Manisalı muhtarlar taleplerini MASKİ'ye iletti

Kazada ölen kuzenler gözyaşlarıyla toprağa verildi

Salihli'de Şehit Olcay Arı 30. yılında unutulmadı

Gönüllü gençler üzüm kesti, üretimi yerinde öğrendi

Minibüs ile otomobil çarpıştı: 11 yaralı

Sahte araç kiralama ilanları ile 1 milyon TL’lik vurgun yaptılar

Turgutlu'da feci kaza: İki kuzen hayatını kaybetti

Türk moda endüstrisi, Moskova’daki BRICS+ Zirvesi’nde sahne alıyor

Masterchef’te ana kadroya giren isim belli oldu

İşçi servisi ağaca çarptı: 8 yaralı

MASKİ çalışanı intihar etti

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 7 yaralı

SOLOTÜRK'ten Demirci'de muhteşem gösteri

Manisalı muhtarlar taleplerini MASKİ'ye iletti

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Magazin 26.10.2022 06:30:00 1293 0

Tarih: 26.10.2022 06:30 Güncelleme: 26.10.2022 06:30
Haberi Sesli Oku
28.08.2025 09:05:00