Anahtar Kelimeler: 0

Yazarkasa POS Tanıtıldı

DENİZBANK’TAN YENİ HİZMET

 

SARUHANLI - Yenilikçi ürün ve hizmetleri ile farklılaşan Denizbank, MT Bilgi Teknolojileri işbirliğinde hem POS hem yazarkasa özelliği taşıyan yazarkasa POS’u hizmete sundu.

 

Esnaf ve sanatkârlara getirdiği özel çözümlerle girişimcinin hayatını kolaylaştıran Denizbank, hem POS hem yazarkasa özelliği taşıyan yazarkasa POS’u Manisa’nın Saruhanlı İlçesinde tanıttı.

 

Denizbank Saruhanlı Şubesi Müdürü Kenan Tahir Uncu, tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada esnafın hayatını kolaylaştırmak için Türkiye’de yine bir ilk’e imza attıklarına dikkat çekti.

 

Uncu, “Başta esnafımız olmak üzere tüm KOBİ’ler için 2008’de İşletme Kart’ı geliştirdik ve piyasada lider olduğumuz bu ürünümüzün bugün yaklaşık 235 bin kullanıcısı var. Genel anlamda Denizbank KOBİ Bankacılığı olarak, tüm KOBİ’lere ve esnaf başta olmak üzere işletme sahiplerine özel kredi ürünlerinden yatırım ürünlerine, leasing/faktoring işlemlerinden dış ticaret, sigorta ve POS hizmetlerine kadar birçok ürün ve hizmeti sunuyoruz.

 

Kısa bir süre önce ise MT Bilgi Teknolojileri işbirliğinde yazarkasa POS’u geliştirdik. Hem yazarkasa hem de POS olarak kullanılan bu ürünü şu anda sadece Denizbank sunuyor. 1 Temmuz 2013’ten itibaren özellikle ayağa hizmet götüren restoranların, sucuların, tüpçülerin ve mobil hizmet götüren tüm esnafın ilgili kanun gereği yazarkasa POS’u kullanması zorunlu olacak.

 

Denizbank olarak bizi tercih edecek esnafımıza önemli kolaylıklar getiriyoruz. Denizbank KOBİ Bankacılığı farklı, hızlı, kolay, ve teknolojik çözümlerle inovasyonu KOBİ’lere ulaştırıyor. Zaten zorunluluk olan bu ürünün İşletme Kart ile alınmasının birçok avantajı var. Bizimle beraber bu sisteme geçenler önemli bir avantaj yakalamış olacak. Esnafımızın sadece yanında değil, aynı zamanda onlarla birlikte hareket eden taraf olarak ekonomimizin can damarı olan KOBİ’lerimiz için yenilikçi ürün ve hizmetleri geliştirmeyi sürdüreceğiz.” dedi.

 

-Esnaf çift maliyetten kurtuluyor-

 

Yazarkasa POS’un POS’tan işlem yapıldığı anda aynı zamanda yazarkasa fişi de kesilmesini sağlayan bir ürün ve mobil olarak da taşınabildiğini dile getiren Uncu, sözlerini şöyle sürdürdü;

 

“Özellikle vergi düzenlemelerinde avantaj sağlayan Yazarkasa POS fişleri “Serbest Meslek Makbuzu” olarak kabul edilecek. Yazarkasa POS ile esnaf çift maliyet (Yazarkasa ve POS) yaratmadan, tek ürünle çözüme kavuşuyor. Denizbank’tan yazarkasa POS alanları bekleyen avantajlar. Yazarkasa POS ürününü Denizbank aracılığı ile edinmek isteyen müşterilere çeşitli avantajlar sunuluyor. Firmalar, İşletme Kart ile harcama sözü vererek, yazarkasa POS’a ücretsiz sahip olabiliyorlar. İşletmeler aylık ciro taahhüdü ve komisyon oranını seçerek, yazarkasa POS cihazına ücretsiz sahip olacak. İşletmeler ayrıca cihaz bedelini peşin ödeyerek yazarkasa POS’a sahip olabiliyor ve bunun yanında uygun komisyon oranıyla çalışma fırsatı yakalayabiliyorlar. Denizbank İşletme Kart ile yazarkasa POS için peşin fiyatına 36 ay taksit imkânı da bulunuyor.”

 

Muammer Kökcüoğlu



Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Somalı şehit madencinin kızı Betül, pilotluk hayaline kavuştu

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da Vefat…

Aigai antik kentinde sağlık için yürüdüler

Turgutlu'da kamyonet takla attı: 2 yaralı

Muaythai Zafer Kupası'nda Saruhanlı fırtınası!

CHP Genel Başkanı Özel, Ferdi Zeyrek'in kızı Nehir'in üniversiteye kaydını yaptırdı

Tel sergiyle üzümün kalitesi 1 numara yükseliyor

Almanya’da yürümekte zorlanırken, Türkiye’de yeniden bisiklete bindi

Ayşe Begüm Onbaşı ve Can Derviş'ten Türkiye Şampiyonası'nda Çifte Altın

Torbalı'da eğitim uçağı düştü… Pilot adayı öldü!

Saruhanlı’da Vefat… Mahalleyi yasa boğan ölüm!..

Hande Ünsal Selendi’de konser verdi

Yakalanmasalardı 30 Ağustos öncesi ülkeyi kana bulacaklardı

Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Başkan Aras: "Saldırının İngiltere bağlantılı olduğunu öğrendik"

Vali Akbıyık'tan Başkan Aras'a destek ziyareti: "Saldırganlar en kısa sürede yakalanacak"

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

Saruhanlı’da Zafetr Bayramı Coşkusu

SSVD Vakfı personeli grev başlattı

Manisalı muhtarlar taleplerini MASKİ'ye iletti

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 17.04.2013 18:54:16 594 0

Tarih: 17.04.2013 18:54 Güncelleme: 17.04.2013 18:54
Haberi Sesli Oku

Ekonomi

Ekonomi Haberleri
3.09.2025 09:05:00