Tarih: 02.09.2013 17:03

Yaz Spor Okulları Eğitim Sezonu Sona Erdi

Facebook Twitter Linked-in

Saruhanlı İlçesinde Belediye tarafından düzenlenen futbol, basketbol, voleybol, yüzme, jimnastik ve tekvando dallarında 500 öğrencinin eğitim gördüğü yaz spor okulları eğitim sezonu sona erdi.

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaz spor okullarına katılan öğrencilerin bu sezon verimli bir eğitimden geçtiklerini ifade etti.

Spor okullarının sadece sportif bir eğitim alanı olarak düşünülmemesi gerektiğini belirten Yaralı, öğrencinin burada topa vurmanın yanı sıra topluma ayak uydurmak ve toplum içinde nasıl davranılması gerektiği gibi sosyal konularda da tecrübe edindiğini kaydetti.

Yaz Spor okullarına katılan tüm öğrencilere ve öğrenci velilerine teşekkür eden Başkan Yaralı, öğrencileri gelecek yıl daha kapsamlı bir eğitim sezonunun beklediğini dile getirerek şöyle dedi;

“Saruhanlı Belediyesi olarak çocukları ve gençlerin faydalanabileceği birçok yatırımlara imza attık. Bunlardan biri de geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz yaz okullarıdır. Bu yaz çeşitli branşlarda 500 öğrenciyi eğittik. İnşallah gelecek yıl diğer branşlarda da kurslar açıp çocuklarımızı eğiteceğiz.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —