Anahtar Kelimeler: Yaykın Göleti Bakıma Alındı

SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi, tarım, hayvancılık ve kırsal kalkınmanın desteklenmesi amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Üreticilere destek olmak ve hayvanların yararlanması için Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesine bağlı Yaykın Mahallesi'nde bulunan Hayvan İçme Suyu (HİS) göletinde temizlik, bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayvansal üretim yapan vatandaşların ve mahalle muhtarlarının taleplerine yönelik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bölgede bulunan mevcut göletlerde bakım çalışmaları yaparak, üreticilerin göletlerden en üst düzeyde faydalanması için çalışmalarını yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’a bağlı Yaykın Mahallesi’nde bulunan Hayvan İçme Suyu Göletlerinde bakım, temizlik ve onarım çalışmalarına başladı. Mevcut göletlerin zaman içinde toprak ve balçıkla dolması, su tutma kapasitelerinin azalması ve onarım ihtiyaçları nedeniyle, mahalle muhtarının talebi üzerine Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından arazide etüt çalışmaları yapıldı. Bu çalışmalar sonucunda gölette temizlik ve onarım ihtiyacı olduğu ekipler tarafından tespit edildi. Yapılan etütler neticesinde oluşturulan iş programı dahilinde hayvan içme suyu göletlerinin temizlenmesi ve büyütülmesi için gerekli çalışmalar büyükşehir belediyesi ekipleri tarafından başlatıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin sürdürdüğü çalışması sonrası mevcut göletler, üreticiler için daha verimli hale getirilecek.



Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Maliz ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Bülent Gökmen de Elif Ela Gülseren’i ve ailesini tebrik ederek başarı dileklerini paylaştı.

Başkan Akın’dan YKS ve MSÜ'de dereceye giren öğrenciye tebrik

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ), tasarımcılardaki desteklemek amacıyla uluslararası bir sempozyum düzenledi.

İzmir Ekonomi’de 'tasarım' zirvesi

Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, dijital altyapısı ve güçlü akademik kadrosuyla dünya standartlarında eğitim sunuyor.

EÜ Diş Hekimliği Fakültesi, modern eğitimiyle geleceğin hekimlerini yetiştiriyor

Arslanlar biberi, Urfa isotu ile yarışmak istiyor

Coğrafi işaretli Arslanlar biberinde hasat dönemi başladı

Kordon ve Alsancak'ta korsan taşımacılığa karşı harekete geçen İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile Kordon İş Adamları Derneği, iş birliği protokolü imzaladı.

Şoförler ve esnaf el ele: 'Korsana geçit yok'

DSO Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, toplantıda sanayinin mevcut durumunu ve beklentilerini paylaştı.

DSO Başkanı Kasapoğlu: "Merkez Bankası‘ndan güçlü ve anlamlı bir faiz indirimi bekliyoruz"

Demirci ilçesinde kırsal mahallelerde buğday, arpa ve çavdar üreten çiftçiler hasatlarını imece usulü ile el birliği içerisinde gerçekleştiriyor.

Demirci'de buğday ve arpalar imece usulüyle hasat ediliyor

Operasyon kapsamında 5 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Manisa'da sentetik uyuşturucu operasyonu: 5 tutuklama

2025 yılı üniversiteye giriş sınavları sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Manisa, yükseköğrenime hazırlık sürecinde başarılı bir tablo çizdi.

YKS ve MSÜ’de Manisa imzası

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın eşi Serap Balaban’ın babası İsmail Çullu hayatını kaybetti.

Başkan Balaban'ın acı günü

Saruhanlı ilçesindeki iki ayrı mahallede çıkan yangınların, tarım ekipmanlarından çıkan kıvılcımlar nedeniyle başladığı belirlendi.

Saruhanlı’da orman yangınına neden olan şüpheli tutuklandı!

Salihli ilçesinde virajı alamayarak şarampole devrilen kamyon alev alev yandı. Yangın ormana sıçramadan söndürüldü.

Alev alan kamyon şarampole uçtu, yangın ormana sıçramadan söndürüldü

emekli öğretmen olan 78 yaşındaki felçli kadın son zamanlarda sık sık akciğer enfeksiyonu nedeniyle hastaneye gidiyordu.

Nefes borusuna kaçan mısır tanesi 5 ay sonra ortaya çıktı

Serinlemek için denize giren 25 yaşındaki genç, boğularak hayatını kaybetti.

25 yaşındaki genç denizde boğuldu

Dayı ve yeğeninin miras kavgasında kan aktı: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Karısını darp eden yeğenini öldürdü

"20 hanedeki 58 vatandaşımızı ve 110 küçükbaş ile 20 büyükbaş hayvanı tahliye ettik"

Afyonkarahisar’da bir köy tahliye edildi

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

Manisalı 15 Temmuz gazisi o geceyi anlattı

Memur-Sen'den 15 Temmuz vurgusu

Saruhanlı’da orman yangınlarına karşı önlem ziyaretleri

Manisa'da 'Paranın doğduğu kent' UNESCO listesinde

Kırkağaç'ta 38. dönem uzman erbaşlar yemin etti

Serdar Kabaş’ın acı günü

MasterChef 2025’te ana kadro heyecanı! Kıyasıya mücadele de önlüğün ilk sahibi belli oldu

Kıbrıs gazisi Manisa’da törenle toprağa verildi

Manisa’da 4 stratejik yatırıma devlet desteği

Eş katiline 'İyi Hal'le ödül gibi ceza

Genç yaşta kalbine yenildi

Minik Deniz'den şehit babasına son bakış

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 26.09.2020 15:32:00 3126 0

Tarih: 26.09.2020 15:32 Güncelleme: 26.09.2020 15:32
Haberi Sesli Oku

Çevre

Çevre Haberleri
23.07.2025 16:50:00