Anahtar Kelimeler: 0

Kemal Altuncuoğlu Saruhanlı’da…

TÜRKİYE EKONOMİSİ ÇOK GÜÇLÜ

 

SARUHANLI - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Esnaf ve Sanatkarlar Merkez Birliği Genel Başkanı Kemal Altuncuoğlu, Yurtdışından bakıldığı zaman Türkiye ekonomisinin ne kadar güçlü ve dinamik olduğunun görülebildiğini ifade etti.

 

Genel Başkan Altuncuoğlu, “9. Altın Üzüm ve Kültür Festivali” etkinlikleri kapsamında Belediyenin davetlisi olarak Saruhanlı İlçesine geldi.

 

Saruhanlı’da Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kazım Kahveci ve bazı kurumları ziyaret eden Altuncuoğlu, temaslarının ardından Kardelen Gazetesi muhabirine açıklamalarda bulundu.

 

Türkiye’nin son zamanlarda ekonomik açıdan yıldızı parlayan ülkeler arasında yer aldığını belirten Altuncuoğlu, ülke ekonomisinin yurtdışından nasıl görüldüğüne dair düşüncelerini açıkladı.

 

Yurtdışından bakıldığında Türkiye’nin güçlü ve dinamik ekonomiye sahip olduğunun görülebildiğini dile getiren Altuncuoğlu, şunları kaydetti;

 

“Bizler yurtdışında olduğumuz için Türkiye’yi daha net inceleme pozisyonundayız. Türkiye ile ilgili tüm gelişmeleri takip ediyoruz. Türkiye’deki esnaf ve sanatkara bakıldığı zaman, Türkiye’nin Dünya’da önemli bir yere geldiğini görüyoruz. Türkiye’deki esnaf ne kadar sıkıntılı olsa da, Dünya’nın birçok ülkesindeki esnaftan çok daha iyi durumdadır. Çünkü bu gezerek ve inceleyerek görülüyor.

 

Dünya’nın birçok ülkesini geziyorum. Geçtiğimiz haftalarda Dünya’nın en zengin ülkesi Kuveyt’e gittim. Orada bile Türkiye’deki esnafla onlar arasında bir fark olduğunu gördüm. Türkiye’deki esnaf şu anda en zengin ülke esnafından daha rahat. Bu bağlamda Türkiye önemli bir yerde bulunuyor, güçlü bir ekonomiye sahip. Bundan sonra ülkenin daha da ileriye gideceğini düşünüyorum. Kuzey Kıbrıs olarak bizde gücümüzü Türkiye’den alıyoruz. Yıllık ortalama 1 buçuk 2 katrilyon civarında ülkemize bir katkı sağlanıyor. Yani bizde Türkiye Cumhuriyetine bağımlı bir ülkeyiz.”

 

 - Kardeşlik Bağı Kurulacak -

 

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, ziyaretin anısına Altuncuoğlu’na Belediye flaması ve içinde ilçede yetişen ürünlerin yer aldığı hediye sepeti verdi.

 

Yaralı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Altuncuoğlu’nun Türkiye ile Kıbrıs arasında köprü vazifesi gören değerli bir insan olduğunu kaydetti.

 

Başkan Yaralı, iki kardeş ülke arasındaki ilişkileri daha güçlendirmek için Kıbrıs’ta ki bir belediye ile kardeş şehir anlaşması imzalamayı planladıklarını söyledi.

 

Muammer Kökcüoğlu



Manevra yaptığı sırada denize düşen aracın sürücüsü öldü

İki yıllık husumet ölümle bitti

Saruhanlı'da vefat...

İZMİR KEMALPAŞA YÖRÜK TÜRKMEN DERNEĞİNİN DÜZENLEDİĞİ KEŞKEK VE YAREN GECESİ 5 EKİM’DE

VEFAT ve BAŞSAĞLIĞI!..

Dijital ortamda 272 kişiyi 17 milyon 500 bin TL dolandıran çeteye polisten darbe

Köprülü kavşakta kaza yapan otomobil 5 metreden aşağıya ters düştü: 1 ölü, 2 ağır yaralı

Araç sahipleri dikkat! Benzine zam geldi, tabela değişti

Başkan Zeyrek: “Manisa için tarihi bir gün”

Sürdürülebilir Manisa için ‘Hareket’ edildi

Eşyalarını almaya gittiği evde boşanma aşamasındaki eşini boğarak öldürdü

Hobisi sayesinde hem sağlığına kavuştu hem meslek sahibi oldu

Metin Arolat'ın cenazesi İzmir'de gözyaşlarıyla uğurlandı

Tiktok fenomeni Kübra Aykut 5. kattan atlayarak intihar etti ölmeden önceki paylaşımı dikkat çekti

Anne Oğul gözyaşları arasında toprağa verildi

Önce sevgilisini öldürdü, ardından kendini vurdu

Manisa OSB'deki fabrika inşaatında göçük: 1 işçi öldü

Şehit cenazesinde Özel'i protesto eden belediye işçileri işten çıkarıldı

Manisa'nın fosil ormanı tabiat anıtı olarak tescillendi

Saruhanlı’da Ünlü Sanatçılar Rüzgarı Esti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
24.09.2012 17:49:47 0

Tarih: 24.09.2012 17:49

Haberi Sesli Oku