Saruhanlı Kaymakamlığı tarafından organize edilen ve İshakçelebi Şehit Hüseyin Koşar İlköğretim Okulu tarafından hazırlanan ?Yaşlılara Saygı Haftası? törenle kutlandı.


İshakçelebi Mahallesi Düğün salonunda düzenlenen Törene Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan Bilgiç, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, Okul Müdürleri ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, okulun Sınıf Öğretmeni Derya Üder Küçük bir konuşma yaptı.


Küçük, konuşmasında; ?Yaşlılık bu dünyada ki geçici hayatın kaçınılmaz bir gerçeği, hayatın deneyim ve tecrübeleri açısından da en bereketli dönemidir. Siz büyüklerimiz bizleri bugüne kadar bin bir emek tüketerek getirdiniz. Bugün güzellikler adına yaşadığımız her şey sizlerin birer eseridir. Çünkü bir toplumu ve milleti ayakta tutan ve güçlü kılan milli ve manevi değerleri yarınlara taşımamızı sağlayan adeta geleceğimize yön veren yaşlılarımızdır.? Dedi.
Yaşlılığın yaşam sürecinin çocukluk, gençlik, erişkinlik gibi doğal ve zorunlu bir çağı olduğunu ifade eden Küçük, şunları kaydetti; ?Ömürlerini topluma ve ülkemize hizmetle geçirmiş büyüklerimizin onurlu olarak yaşama hakkı vardır. Bizleri bu günlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak öncelikli görevlerimizin arasındadır.?
Sınıf Öğretmeni Derya Üder Küçük´ün konuşmasının ardından okulun öğrencileri, günün anlam ve önemine ilişkin şiirler okurken, Ortaokul öğrencileri de çeşitli gösteriler sundu.
Daha sonra ?Yaşlılara Saygı Haftası? konulu Şiir ve Resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül veridi.

 



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Hasta Memnuniyeti En Büyük Motivasyon Kaynağı

Saruhanlı Devlet Hastanesi’ne Yeni Dahiliye Uzmanı: Uzm. Dr. Okan Özak Göreve Başladı

17 yaşındaki lise öğrencisi motosiklet kazasında hayatını kaybetti

Uzm. Dr. Seher İdil Hastanemizde Göreve Başladı

Manisa'da Tartışma Cinayetle Bitti! Şüpheli Kaçarken Yakalandı

Miniklerden Doğaya Anlamlı Dokunuş: “Toprağın Diriliş Hikâyesi” Hayat Buluyor

Marmara Gölü yıllar sonra yeniden göçmen kuşları ağırlıyor

Saruhanlı Belediyesi’nden Annelere Anlamlı Destek

Paşaköy’de Av Köpekleri Yarışması Coşkusu

Saruhanlı’nın Gururu: Uşak Yarı Finallerinden Büyük Başarı!

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da Vefat…

SARUHANLI’NIN ALTIN ÇOCUKLARI FİNALLERDE!

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da Gece Yarısı Nefes Kesen Kurtarma: İş Makinesiyle Hayata Tutundular

Elektrik akımına kapılan işçi öldü

SARUHANLI’DA CHP’Lİ İSİMLER SAHAYA ERKEN İNDİ: TEMASLAR YOĞUNLAŞTI

Manisa'da yeni uzman hekim göreve başladı!

Saruhanlı Halk Eğitim’den Orman Yangınları Müdahale Ekiplerine İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 27.03.2017 18:32:51 0
Tarih: 27.03.2017 18:32 Güncelleme: 27.03.2017 18:32
Haberi Sesli Oku