Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9900,25%-0,76
  • DOLAR

    34,09% 0,24
  • EURO

    38,04% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2874,38% 1,61
  • Ç. ALTIN

    4673,23% 1,54

?Yaşlılar´a Saygı? Haftası Kutlandı

?Yaşlılar´a Saygı? Haftası Kutlandı

SARUHANLI - Saruhanlı Kaymakamlığı tarafından organize edilen ve Mütevelli Ortaokulu ile Mütevelli İlkokulu tarafından hazırlanan ?Yaşlılara Saygı Haftası? törenle kutlandı.

SARUHANLI - Saruhanlı Kaymakamlığı tarafından organize edilen ve Mütevelli Ortaokulu ile Mütevelli İlkokulu tarafından hazırlanan ?Yaşlılara Saygı Haftası? törenle kutlandı.

Mütevelli Mahallesi Düğün salonunda düzenlenen Törene Saruhanlı İlçe Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Aydın, Emniyet Müdürü Seçkin Kındık, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Serhat Karakuş, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, Okul Müdürleri ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, okulun Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Seda Han bir konuşma yaptı.

Han, konuşmasında; ?Yaşlılık bu dünyada ki geçici hayatın kaçınılmaz bir gerçeği, hayatın deneyim ve tecrübeleri açısından da en bereketli dönemidir. Siz büyüklerimiz bizleri bugüne kadar bin bir emek tüketerek getirdiniz. Bugün güzellikler adına yaşadığımız her şey sizlerin birer eseridir. Çünkü bir toplumu ve milleti ayakta tutan ve güçlü kılan milli ve manevi değerleri yarınlara taşımamızı sağlayan adeta geleceğimize yön veren yaşlılarımızdır.? Dedi.

Yaşlılığın yaşam sürecinin çocukluk, gençlik, erişkinlik gibi doğal ve zorunlu bir çağı olduğunu ifade eden Han, şunları kaydetti; ?Ömürlerini topluma ve ülkemize hizmetle geçirmiş büyüklerimizin onurlu olarak yaşama hakkı vardır. Bizleri bu günlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak öncelikli görevlerimizin arasındadır.?

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Seda Han´ın konuşmasının ardından okulun öğrencileri, günün anlam ve önemine ilişkin şiirler okurken, anasınıfı öğrencileri de çeşitli gösteriler sundu.

Daha sonra ?Yaşlılara Saygı Haftası? konulu Şiir ve Resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül veridi.

Programın sonunda günün anısına okul bahçesine fidan dikildi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor