Anahtar Kelimeler: 0

YAŞLILAR TORUNLARIYLA BİRARAYA GELDİ

 

GÖLMARMARA - Gölmarmara ilçesinde faaliyet gösteren Tahir Ayşe Barutçuoğlu Anaokulu, Yaşlılar Haftasını düzenlediği etkinlikle kutladı.

 

Hazırladıkları programda büyük anne ve büyük babalarını ağırlayan minikler, şiir ve şarkılar okuyup, koro halinde; “Hepimiz bir gün yaşlanacağız, Bu nedenle yaşlılarımıza gereken saygı ve sevgiyi göstermeliyiz” dediler.

 

Programa katılan yaşlılar ise, kendilerine gösterilen ilgiden büyük memnunluk duyduklarını belirterek, “Bizi hatırladığınız için sizi ve başınızda bulunan görevlilerinizi teşekkür ederiz, bu davranışınızla bizleri çok onurlandırdınız. Çok duygulandırdınız.” Dediler.

 
Torunlarının okulda öğrendiklerini heyecanla izleyen yaşlılara, günün sonunda minik öğrenciler kendi elleriyle yaptıkları çiçekleri vererek, mutlu bir şekilde okullarından uğurladılar.

 

Okul Müdürü Ahmet Yurttakal ise konuyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada: "Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, gelenek, görenek ve kültürümüzün yarınlara taşınmasını sağlayan değerlerimizdir bu nedenle çocuklarımıza yaşlılara saygı, sevgi ve hürmeti öğretmek amacıyla bu tür etkinlikleri düzenliyoruz.” Şeklinde konuştur.

 

Muammer Kökcüoğlu



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da Yağış Hasarına Hızlı Müdahale

Psikolojik Danışman Hilal Feyza Kartal: “Okullara yansıyan şiddet toplumsal ruh sağlığının alarmıdır”

Üniversite hocasını maganda kurşunu canından etti

ŞEHZADELER’DE DOĞASEVERLER YÜRÜYÜŞTE BULUŞTU

Şampiyonluk Yolunda Büyük Başarı: Turgutlu Belediyespor İkinci Yarıda Fark Yarattı

TİLKİSÜLEYMANİYE ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDEN MESİR’E ANLAMLI HAZIRLIK

“İnsan Ektik Tarlalara”: Gülperi Öztürk’ten Depremin Yüreğe Kazınan Ağıdı

MÜZİĞİN HOCALARI AVRUPA YOLLARINDA

Saruhanlı'da vefat...

Kahramanmaraş okul saldırısında can kaybı arttı

Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

MERT OZAN DÜZ'E TİYATRO SAHNESİNDE DOĞUM GÜNÜ

Koldere Mahallesi’nde Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bariyere çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Saruhanlı Belediyesi’nden Halitpaşa Mahallesi’nde Yoğun İlaçlama Seferberliği

Liseli Sude son yolculuğuna uğurlandı

Saruhanlı Belediyesi’nden İlçe Genelinde Yoğun Temizlik Seferberliği

Vincin kırılan parçası konteynerin üzerine düştü, 3 işçi yaralandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 1.04.2013 17:34:03 0
Tarih: 01.04.2013 17:34 Güncelleme: 01.04.2013 17:34
Haberi Sesli Oku

Eğitim

Eğitim Haberleri