YUNUSEMRE -  - Harabe bir evde yaşam mücadelesi veren 88 yaşındaki Yıldız Badire Alaca'ya, Yunusemre Belediyesi yardım eli uzattı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri yaşlı kadını evinden alarak hastanede tedavisini ve vücut temizliğini yaptırıp, huzurevine yerleştirdi. 
Uzun yılardır Yunusemre ilçesi Mutlu Mahallesinde harabe bir evde hayatta kalma mücadelesi veren 88 yaşındaki Yıldız Badire Alaca'ya Yunusemre Belediyesi sahip çıktı. Bir ihbar üzerine harekete geçen Yunusemre Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri yaşlı kadının kaldığı evine gitti. Kedi ve köpeklerle aynı evi paylaşan aynı zamanda alzheimer hastalığı sebebiyle zor günler geçiren yaşlı kadın Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personeli Hüseyin Sarı ve 112 ekipleri tarafından ikna edilerek tedavi için hastaneye götürüldü.
İlk olarak Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine götürülen yaşlı kadın akli dengesi ve psikolojik durumu incelendikten sonra Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesinde bütün tahlilleri yapılan Badire Alaca'nın gerekli tedavileri tamamlanıp sağlık raporu çıkarıldı. Yaşlı kadın, temizlik ve vücut bakımı yapıldıktan sonra yeni elbiselerini giydi.
Manisa`daki farklı huzurevleriyle yapılan görüşmelerin ardından yaşlı kadın Turgutlu'da Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'ne bağlı huzurevine götürüldü. Yıldız Badire Alaca`nın, Yunusemre Belediyesinin girişimleriyle huzur içinde yaşamını sürdüreceği huzurevine ilk adımını atarken oldukça sevinçli olduğu görüldü.



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Büyükşehir, Saruhanlı’da Temiz Çevre için Görev Başında… İşletmeye Cezai işlem uygulandı

Genç sporcu evinde ölü bulundu

Park halindeki otomobilin üzerine ağaç devrildi

Manda yoğurdu satma bahanesiyle yaşlıları 'tırnakçılık'la dolandırdı

Kömür yüklü tır alev aldı

Muradiye Fidanlığı geleceğe nefes olmaya devam ediyor

İki Kez Uzatmaya Giden Tarihi Maçın Galibi Turgutlu Belediyesi

ŞEHZADELER BELEDİYESİ KADINLAR İÇİN EL SANATLARI ATÖLYESİ DÜZENLEDİ

Meyve yüklü tır devrildi

Saruhanlı'da 53 yıldır Dayıbaşılık yaparak karşılıksız aracılık hizmeti veriyor

Otomobil ile otobüs çarpıştı: 1'i ağır 3 yaralı

İki gündür kayıp Alzheimer hastası yaşlı adam makilik alanda ölü bulundu

Telefon dolandırıcıları yakalandı

Hijyen kurallarına uymayan işletme mühürlendi

Traktör devrildi: 1 yaralı

Takla atan Tofaş'ın sürücüsü hayatını kaybetti

Refüje giren otomobilde 5 kişi yaralandı

Kaldırıma çarpıp devrilen motosiklette 2 kişi yaralandı

Çocukların kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

TBMM Engelli Bireyler Komisyonu, Kula Gençlik Kampı’nda engelliler ve aileleriyle buluştu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 21.12.2014 12:35:25 605 0
Tarih: 21.12.2014 12:35 Güncelleme: 21.12.2014 12:35
Haberi Sesli Oku