ASAYIŞ - Kahramanmaraş'ta trafikte aracından inerek yaşlı bir adamın karşıya geçmesine yardım eden Aslıhan Kırmacı, yaptığı davranışın gayet normal olduğunu ve bu kadar ilgi görmesine şaşırdığını söyledi.

Belediye kavşağında bekleyen bastonlu yaşlı adamın yaya geçidinden geçmesi için harekete geçen belediye personeli Aslıhan Kırmacı, yaşadığı olayın spontane gerçekleştiğini belirterek, İşten öğle arası için dışarı çıkmıştım. Ardından tekrar işe dönmek için otomobilimle hareket ettiğimde yaşlı adamı fark ettim. Yaşlı adamın zorlandığını gördüm. Bende hemen el frenini çektim ve aşağı indim. Amcanın karşıya geçmesine yardımcı oldum. Ardından yaşı amca benden bozuk para istedi. O ondan üzerimde yoktu. Tekrar aracıma bindim ve arkadaşımdan yaşlı amcaya yardımcı olmamsını rica ettim oda yaptı. Olaydan haberi olmayan diğer sürücüler korna çalarak tepki gösterse de durumu fark eden diğer sürücüler tarafından alkışlandım. Babam her zaman söyler kızım iyilik yap deniz at diye. Bende aslında sadece insanlık görevimi yaptım” dedi.

Aslıhan Kırmacı'nın eşi Sefa Kırmacı ise, Eşimle gurur duyuyorum. Umarım örnek olur. Aslında eşim sadece insanlık görevini yaptı” dedi.



Alaşehir'deevde yangını: 1 kişi hayatını kaybetti

Yağış bereketi barajı doldurdu… Balıkçının yüzü güldü!

OKUL GÜVENLİĞİ, DİSİPLİN VE VELİ SORUMLULUĞU HAKKINDA GENEL TALİMAT VE DUYURU

SARUHANLI’DA EĞİTİM VE GÜVENLİK MASAYA YATIRILDI

Magnesia FK'nın yıldız golcüsü Yasin Deniz Er Galatasaray'da!..

Polis memurunun kızı babasına ait silahla kendini vurdu

Kayıp olarak aranan 16 yaşındaki Feyza, ölü olarak bulundu

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da Yağış Hasarına Hızlı Müdahale

Psikolojik Danışman Hilal Feyza Kartal: “Okullara yansıyan şiddet toplumsal ruh sağlığının alarmıdır”

Üniversite hocasını maganda kurşunu canından etti

ŞEHZADELER’DE DOĞASEVERLER YÜRÜYÜŞTE BULUŞTU

Şampiyonluk Yolunda Büyük Başarı: Turgutlu Belediyespor İkinci Yarıda Fark Yarattı

TİLKİSÜLEYMANİYE ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDEN MESİR’E ANLAMLI HAZIRLIK

“İnsan Ektik Tarlalara”: Gülperi Öztürk’ten Depremin Yüreğe Kazınan Ağıdı

MÜZİĞİN HOCALARI AVRUPA YOLLARINDA

Saruhanlı'da vefat...

Kahramanmaraş okul saldırısında can kaybı arttı

Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 27.12.2014 08:17:56 0
Tarih: 27.12.2014 08:17 Güncelleme: 27.12.2014 08:17
Haberi Sesli Oku