Saruhanlı İlçesinde, 6 ay içinde 12 hırsızlık suçu işlediği ileri sürülen 10 ve 13 yaşındaki iki kardeş polisin takibi sonucu yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Saruhanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçedeki bazı ev ve işyerlerinde değişik tarihlerde gerçekleşen ancak failleri tespit edilemeyen hırsızlık olaylarını aydınlatmak için çalışma başlattı.

Bu zaman zarfında iki küçük erkek kardeş, ilçedeki bir işyerinden çaldıkları dizüstü bilgisayarı işyerine getirip sahibine geri verdi.

Bunun üzerine işyeri sahibi polisi arayıp durumu bildirdi. Olay yerine gelen polis, iki kardeşin kullandığı bisikletinde çalıntı olduğunu tespit etti.

Yapılan araştırmada bu iki çocuğun, bir evden altın yüzük, bir başka evden 8 adet cumhuriyet altını, bir evden bilgisayar, bir başka evden cüzdan, bir diğer evden bisiklet ve spor ayakkabısı, çay ocağından bozuk para kutusu, bir büfeden 20 lira madeni para, bir marketten madeni para kutusu, bir lokantadan 100 lira, bir kafeden 10 lira bozuk para hırsızlığı olayının failleri olduğu tespit edildi.

Çocuklar, yaşları 18’den küçük olduğu için haklarında işlem yapılmazken, her ikisi de psikolojik tedavi görmeleri için Aile ve Sosyal Politikalar Manisa İl Müdürlüğü’ne gönderildi.

 



Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

Otomobil şarampole devrilip takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

İki katlı ev yangında küle döndü: Karı-koca dumandan etkilendi

5. kattan asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti

Isınmak isterken yaralanan işçi 7 gün sonra hayatını kaybetti

Saruhanlı’da Vefat…

Mihriban cinayetinde kan donduran ifade: "Öldüğünü anlayınca ormana gömdüm"

Manisa’da rahim ağzı kanseri tarama aracı hizmete girdi

Eğlence bu tatilde Saruhanlı’da!

Alkollü sürücünün çarptığı polis memuru hayatını kaybetti

Evini ve otomobilini yaktı, kendini vurdu: 14 gün sonra hayatını kaybetti

Saruhanlı Belediyesi’nden Salı Pazarında Sıcak Çorba ikramı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 15.07.2013 17:08:47 884 0
Tarih: 15.07.2013 17:08 Güncelleme: 15.07.2013 17:08
Haberi Sesli Oku