Saruhanlı İlçesinde, 6 ay içinde 12 hırsızlık suçu işlediği ileri sürülen 10 ve 13 yaşındaki iki kardeş polisin takibi sonucu yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Saruhanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçedeki bazı ev ve işyerlerinde değişik tarihlerde gerçekleşen ancak failleri tespit edilemeyen hırsızlık olaylarını aydınlatmak için çalışma başlattı.

Bu zaman zarfında iki küçük erkek kardeş, ilçedeki bir işyerinden çaldıkları dizüstü bilgisayarı işyerine getirip sahibine geri verdi.

Bunun üzerine işyeri sahibi polisi arayıp durumu bildirdi. Olay yerine gelen polis, iki kardeşin kullandığı bisikletinde çalıntı olduğunu tespit etti.

Yapılan araştırmada bu iki çocuğun, bir evden altın yüzük, bir başka evden 8 adet cumhuriyet altını, bir evden bilgisayar, bir başka evden cüzdan, bir diğer evden bisiklet ve spor ayakkabısı, çay ocağından bozuk para kutusu, bir büfeden 20 lira madeni para, bir marketten madeni para kutusu, bir lokantadan 100 lira, bir kafeden 10 lira bozuk para hırsızlığı olayının failleri olduğu tespit edildi.

Çocuklar, yaşları 18’den küçük olduğu için haklarında işlem yapılmazken, her ikisi de psikolojik tedavi görmeleri için Aile ve Sosyal Politikalar Manisa İl Müdürlüğü’ne gönderildi.

 



Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 15.07.2013 17:08:47 602 0

Tarih: 15.07.2013 17:08
Haberi Sesli Oku
12.05.2025 10:08:00