AKHİSAR - Yaklaşık 50 yıldır bir asfalt çalışması yapılmayan, bugüne kadar geçici tamiratlar yapılan Akhisar ilçesi Hasköy Mahallesi gurup yolunda Manisa Büyükşehir Belediyesi genişletme çalışmasının ardından sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi. Mahalle muhtarları yıllardır özlemle beklediği çalışma nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Uzun yıllardır asfalt çalışmasını bekleyen Akhisar ilçesi Hasköy Mahallesi sakinlerinin özlemine Manisa Büyükşehir Belediyesi son verdi. Hasköy ile birlikte yaklaşık 6 mahallenin gurup yolunda önce genişletme çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi, ardından gerçekleştirdiği asfalt çalışmasıyla vatandaşları konforlu yolla buluşturdu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da; Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Akhisar Muhtarlık İşleri Müdürü Tahsin Arslan, Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Doğan Ensivri, Akhisar Şantiye Şefi Murat İpek, Akhisar Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan Gümüş, Sarnıç Mahalle Muhtarı Harun Doğan, Kabaağaçkıran Mahalle Muhtarı Yüksel Durgut, Durasıl Mahalle Muhtarı Ali Rıza Durmuş, Hasköy Mahalle Muhtarı Metin Koca ile birlikte mevcut yolda incelemede bulundu. Mahalle muhtarlarıyla tek tek selamlaşan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Çalışmalar hakkında bilgi verdi

Yürütülen çalışmalar hakkında teknik bilgi veren Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, “Hasköy Mahallemizde gurup yolunda çalışmalarımızı tamamladık. Gördes ilçemize bağlayan karayollarına devam eden gurup yolu da 20 kadar mahallemize hizmet vermektedir. Mevcut yolda genişletme çalışmalarının ardından sathi kaplama çalışması gerçekleştirdik. 5 buçuk kilometrelik bu güzergâhta, mevcut yol genişliği ortalama 5 metredeyken genişletme çalışmasıyla yaklaşık 7-8 metre civarına çıkardık. Yağmur suyu geçişlerini sağlayabilmek amacıyla hendek ve koruge boru çalışmalarını da tamamladık. Önümüzdeki sezonda da diğer mahallerimizde asfalt çalışmalarımız devam edecek. Bu konuda mahalle muhtarlarımızın gösterdiği hassasiyet konusunda teşekkür ediyorum. Çalışmalar boyunca arazide bulunarak ekiplerimize de destek verdiler” dedi.

Çalışmanın önemine değindi

Çalışma yapılan yolun ilçe sakinlerinin yoğun olarak kullandığı bir güzergâh olduğunu belirten Akhisar Muhtarlık İşleri Müdürü Tahsin Arslan da, “Burası Akhisar’a çok yakın bir mahallemiz. Aynı zamanda 5-6 tane bağlının kullandığı bir yol. İlçe merkezinde vatandaşlarımızın da zeytin tarlalarına ulaşım nedeniyle çok kullandığı bir yol. Zeminin tarla seviyesinden yükseltilmesi nedeniyle vatandaşlar özellik çok memnun. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyoruz. Yolumuz genişletildi, yükseltildi ve sathi kaplama çalışması yapıldı” diye konuştu.

Teşekkür etti

Grup yolunda yürütülen asfalt çalışması nedeniyle memnuniyetini dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Doğan Ensivri de, “Çok sayıda mahallenin kullandığı grup yolu. Çok teşekkür ediyoruz. Her zaman olduğu gibi Cengiz başkan bizim isteklerimizi kırmadı. Her zaman şunu söylüyoruz. Cengiz başkanla çalışmaktan Manisa Büyükşehir Belediyesinde Meclis Üyesi olmaktan gurur duyuyoruz” ifadelerinde bulundu.

Yolumuz mükemmel oldu

Akhisar Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan Gümüş de yolun daha önce çok kötü bir görünümde olduğuna dikkat çekerek, “58 yaşındaydım. 2014 yılından beri Büyükşehir Belediyesi hizmetlerini alıyoruz. Bu yıl oldukça fazla hizmet aldık. Daha ihtiyaçlarımız tabii ki var. Zamanla hepsinin olacağına inanıyorum. Yolumuz çok güzel oldu. Daha önce bir araba zor geçiyordu. Şuan genişlemesi de mükemmel olmuş. Cengiz başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Mahalle muhtarları memnuniyetini paylaştı

Yürütülen çalışma nedeniyle, memnuniyetini paylaşan mahalle muhtarları da şu sözlerle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Sarnıç Mahalle Muhtarı Harun Doğan: Çok dardı. Şuan çok güzel oldu. Cengiz başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.

Kabaağaç kırsan Mahalle Muhtarı Yüksel Durgut: Güzel bir yolumuz oldu. Teşekkür ederiz.

Durasıl Mahalle Muhtarı Ali Rıza Durmuş: Çok memnun olduk. Yolumuz çok dardı. Allah razı olsun.

Hasköy Mahalle Muhtarı Metin Koca: 50 yıldır yapılmayan yolumuz önce genişletildi. Sonra asfalt çalışması yapıldı. Burada Cengiz başkanımız başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Büyükşehir yetkililerini çiçekle karşılayarak teşekkürlerimi sunuyorum.



Çocukluk arkadaşını kız meselesi nedeniyle çıkan tartışmada silahla vurarak öldürdü.

Çocukluk arkadaşını silahla vurdu! Kız meselesi kanlı bitti!

Soma ilçesinde kuruma tehlikesiyle karşı karşıya kalan gölette balık ölümlerinin önüne geçmek için kurumlar seferber oldu.

Balıklar ölmesin diye zamanla yarıştılar

Spor Toto Minikler Türkiye Judo Şampiyonası, Mardin’de 72 ilden gelen bin 344 sporcunun katılımıyla Artuklu Yeni Spor Salonu’nda yapıldı.

Salihlili judocular Erel ve Madan, Mardin’de şampiyon oldu

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu: "Özellikle gençlerimizde ve kadınlarımızda sigara kullanım oranları artmaya başladı"

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Hedeflerinde yaşlı kadının evi ve parası vardı! Bakıcının kirli oyunu

Hedeflerinde yaşlı kadının evi ve parası vardı! Bakıcının kirli oyunu

Berber oldukları öğrenilen iki arkadaş araçlarının yanında başlarından vurulmuş halde ölü bulundu.

Tüyler ürperten olay! İki genç başlarından vurulmuş halde ölü bulundu

Dizi ve sinema filmi setlerinde başlayan 15 yıllık dostluklarını, Kulyas 2 isimli korku tarzındaki sinema filminde oyunculuklarıyla taçlandırdı.

MUHTEŞEM İKİLİ KULYAS 2'DE

Sağnak Serra Kalaycı 200 metre karışık, 100 metre ve 200 metre sırtüstünde ikinci.

Yunusemreli yüzücüler SEM yarışlarında göz doldurdu

Meme kanseri tanısı konulan 88 yaşındaki bir hastaya, anestezi verilmeden, palyatif tedavi amacıyla mikrodalga ablasyon işlemi başarıyla uygulandı.

O hastanede ilk kez uygulandı

"Hastalarımız tahlil hizmetine çok hızlı ulaşabiliyor"

Menemen'de hastane konforunda poliklinik

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Özel Aliağa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde görev yapan eğitmenlere teşekkür sertifikası takdim etti.

Aliağa’da engelleri aşan eğitim

Alaşehir'de 2 bin 903 kök kenevir ve 8 kilo 820 gram kubar esrar ele geçirildi.

Alaşehir'de yasa dışı kenevir ekimine jandarma darbesi

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "Yaşayan İnsan Hazinesi - Kültürel Miras Taşıyıcısı Hayri Dev'i ölümünün 7. yılında saygı, hürmet ve özlemle anıyoruz" dedi.

Başkan Arslan vefatının 7. yılında Hayri Devi unutmadı

Kemalpaşa ilçesinde bakım ve onarım çalışması sırasında elektrik akımına kapılan genç işçi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Elektrik akımına kapılan genç işçi hayatını kaybetti

Özge Ceren Deniz ile İnanç Öktemay’ın elektrik akımına kapılarak hayatlarını kaybettiği olaya ilişkin davaoa sanık sayısı 45’e yükseldi.

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Belediye İş 2 No'lu Şube Başkanı Savaş Atalay: "Cemil Başkan baskıyla, tehditle bizleri eline almaya çalışıyor"

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde işten çıkartılan işçilerin eylemi 9'uncu gününde sürüyor

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

Manisalı 15 Temmuz gazisi o geceyi anlattı

Memur-Sen'den 15 Temmuz vurgusu

Saruhanlı’da orman yangınlarına karşı önlem ziyaretleri

Manisa'da 'Paranın doğduğu kent' UNESCO listesinde

Kırkağaç'ta 38. dönem uzman erbaşlar yemin etti

Serdar Kabaş’ın acı günü

MasterChef 2025’te ana kadro heyecanı! Kıyasıya mücadele de önlüğün ilk sahibi belli oldu

Kıbrıs gazisi Manisa’da törenle toprağa verildi

Manisa’da 4 stratejik yatırıma devlet desteği

Eş katiline 'İyi Hal'le ödül gibi ceza

Genç yaşta kalbine yenildi

Minik Deniz'den şehit babasına son bakış

Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Fikret Mangura son yolculuğuna uğurlanıyor

Başkan Zeyrek'in aile fertleri adına sahte sosyal medya hesabı açmışlar

TBMM Araştırma Komisyonu Saruhanlı’da Zirai Don İncelemesi Yaptı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 13.10.2022 17:07:00 724 0

Tarih: 13.10.2022 17:07 Güncelleme: 13.10.2022 17:07
Haberi Sesli Oku
18.07.2025 16:54:00