YAPILAN YATIRIMLAR PAŞAKÖY´ÜN GELECEĞİ İÇİN


Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün´ün, Saruhanlı´nın Paşaköy Mahallesi´nde vatandaşlarla bir araya geldiği mahalle ziyaretinde dev altyapı hamlesinden de bahsetti.


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı programı kapsamında, Paşaköy Mahallesi´ni de ziyaret etti. Paşaköy´e yapılan ziyarette Başkan Ergün´e; MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu, Mustafa Genç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Manisa Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, Meclis Üyeleri, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ daire başkanları, Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinasyon İşleri Şube Müdürü Nuri Güncan ve MASKİ İlçe Şefi Serdar Özgedik eşlik etti. Başkan Ergün´ü Paşaköy´de Mahalle Muhtarı Mustafa Türkoğulları ve mahalleli karşıladı. Başkan Ergün, mahalle sakinleri ile buluşmasında yapılan altyapı yatırımını anlattı. 16 kilometrelik kanalizasyon hattındaki çalışmayı tamamladıklarının altını çizen Başkan Ergün, 40 kilometrelik içme suyu hattındaki işin devam ettiğini söyledi. Vatandaşların can ve mal güvenliğine büyük önem verdiklerini belirten Başkan Ergün, mahallede bulunan ıslahlı derede 300 metrelik panel çit imalatı yapacaklarının da müjdesini verdi.


?Eski hatlarımızın çıkardığı sıkıntılardan kurtuluyoruz?


Paşaköy Mahalle Muhtarı Mustafa Türkoğulları, mahallelerinde kanalizasyon hattındaki çalışmanın tamamlandığını söyleyerek, ?Mahallemizde yapılan çalışmalar içme suyu hattı ile devam ediyor. Daha önce ihaleyi alan müteahhit firma ile anlaşmanın fesh edilmesi ve yeni firma ile birlikte hat döşeme işi hızlandı. Eski hatlarımızın çıkardığı sıkıntılardan kurtuluyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün´e hem altyapı çalışmaları hem de mahallemize gerçekleştirdiği ziyaret nedeniyle teşekkür ediyorum? dedi.

?Yapılan yatırımlar boşa değil, bizim geleceğimiz için?

Mahalle sakini Abdurrahman Köse, ?Çalışmalar güzel. Büyükşehir Belediyesi´nin çalışmalarını beğeniyoruz. Yapılan yatırımlar boşa değil, bizim geleceğimiz için. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız çalışıyor. Allah razı olsun. Daha ne isteyelim? dedi.


?Çalışmalar dört dörtlük?


Mahalle sakini Ercan Tekel, ?Çalışmalar çok iyi. Eskiden içme suyumuz ile kanalizasyon hattımız birbirine yakın geçiyordu. Lağım suları içme suyumuza karışıyordu. Şimdi hatlarımız sokağın sağ ve sol tarafına döşenerek birbirinden uzaklaştırılıyor. Çalışmalar dört dörtlük? dedi.



Midibüsün çarptığı yaya hayatını kaybetti

Kayıp Elif olayında yeni gelişme: Gözaltına alınan sevgili ve arkadaşı adli kontrolle serbest kaldı

Avda kuzeninin silahından çıkan saçmalarla öldü

Sena Nur Doğan cinayetinde şok detaylar

Otomobil şarampole yuvarlandı: 1 ölü

Saruhanlı’da 34 bin 890 hapla yakalandı

Silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti

Dijital dünyada sosyalleşen ergenleri bekleyen riskler var

Manisa’da yılbaşı denetiminde aranan 14 şahıs yakalandı

Eski Ak Partili kadın yönetici evinde ölü bulundu

2 aylık bebeğin şüpheli ölümüne ilişkin 4 kişi gözaltına alındı

Sarıgöl’de 2025 yılı üzümleri dalında bekletip 2026'nın ilk günü hediye etti

Okul çıkışı sokak köpeklerinin saldırdığı Davut, yaralandı

Geleceğin savunma sanayi uzmanları Manisa’da yetişecek

Manisa’da alkol satışı ve sunumuna sıkı denetim

Gülşah Durbay'ın ismi Yunusemre'de yaşatılacak

Manisa Coğrafi İşarette 16'ncı sırada

MASKİ'de yangın tatbikatı

Saruhanlı’da Vefat…

Sındırgı yeni yıla da depremle girdi

Turgutlu'da 2 milyon avroluk soygun kamerada: Çelik kasayı metrelerce sürüklediler

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 23.10.2017 17:36:33 833 0
Tarih: 23.10.2017 17:36 Güncelleme: 23.10.2017 17:36
Haberi Sesli Oku