KULA - Manisa Büyükşehir Belediyesinin tarihi Kula evlerinin satın alınması ve turizme kazandırılması çalışmaları kapsamında evleri alınan hak sahiplerinin yerleşeceği Yanık Ülke Konutları Projesi, tamamlandı. İnce işlerin kaldığı 32 dairelik konutların ilçeye hayırlı olmasını dileyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, projenin Kula´ya çok yakıştığını söyledi. 
Manisa Büyükşehir Belediyesi´nin Kula´daki tarihi konutlardan 20 tanesini satın alarak, ilçeye gelecek yerli ve yabancı turistlerin konaklayabilecekleri otel şeklinde düzenlemesi projesi kapsamında evleri satın alınan vatandaşların kalacakları konutlarda çalışmalarda sona gelindi. ?Yanık Ülke Konutları Projesi? adıyla 2016 yılının Kasım ayının sonunda temeli atılan 32 dairelik ve 2 bloktan oluşan konutlarda, ince işlere geçildi. İlçenin mimari dokusuna uygun şekilde inşa edilen Yanık Ülke Konutları, Kula´ya ayrı bir güzellik kattı.

20 ev satın alınacak
Tarihi Kula evlerinin turizme kazandırılması noktasında 20 ev satın almayı planladıklarını hatırlatan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ?Satın alacağımız konutlarda yaşayan kardeşlerimizi mağdur etmemek adına Yanık Ülke Konutları projemizi hayata geçirmiştik. 2016 yılı Kasım ayı sonunda temelini attığımız bu güzel projemizde artık sona gelmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2 bloktan oluşan projemizde daireleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarladık. Toplamda 32 daireden oluşan projemiz, Kula´ya çok yakıştı. Bu vesileyle bu güzel projemizin hayırlara vesile olmasını diliyor, bu konutlarda yaşayacak vatandaşlarımızın sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür geçirmelerini Cenab-ı Hakk´tan niyaz ediyorum? diye konuştu.



Saruhanlı’da 12. Sınıf Öğrencileri İçin Anlamlı İftar Buluşması

Saruhanlı’da Engel Tanımayan Şampiyon: Muhammed Emin Çiftçi İl Birincisi Oldu

Saruhanlı’da Vefat…

Belen Yolu Projesinde Önemli Adım: 1,6 Milyar TL’lik Sözleşme İmzalandı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Saruhanlı’da Coşkuyla Anıldı

DÜNYA BÖBREK GÜNÜ: SAĞLIKLI BÖBREKLER, SAĞLIKLI BİR YAŞAM

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’dan 12 Mart Mesajı

Mütevellili Mahallesi’nde 1500 Kişilik İftar Sofrası Kuruldu

Başkan Cıllı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Anlamlı Jest

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Saruhanlı’da Yeni Devlet Hastanesinin Yapımına Başlandı

Manisa'da hissedilen bir deprem meydana geldi

Saruhanlı'da vefat...

Büyükşehir’den Saruhanlıya 22 milyon TL’lik yatırım... Çalışmalar başladı

Saruhanlı’da dere temizliği başladı... Koku ve sinek sorunu sona erecek

İmamoğlu’nun mektubu Saruhanlı’da okundu

Koldere’de Gönülleri Isıtan İftar Buluşması

SARUHANLI DEVLET HASTANESİ’NDE “GEBE OKULU”NDAN MEZUNİYET SEVİNCİ

SARUHANLI’DAN PALETLİ YÜZMEDE MADALYA YAĞMURU

PRESTİJ CADDELERİ IŞIL IŞIL OLDU

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 27.06.2017 14:44:03 725 0
Tarih: 27.06.2017 14:44 Güncelleme: 27.06.2017 14:44
Haberi Sesli Oku