Yangının hasarı havadan görüntülendi
İzmir'in Aliağa ilçesinde başlayan yangında, Foça Ilıpınar Mahallesi'nde büyüyen yangının verdiği hasar dron ile havadan görüntülenirken çıkan yangında ağılları zarar gören vatandaşlar, yaşadıkları korku dolu anları anlattı.
Aliağa ilçesinde başlayıp Foça'da genişleyen ormanlık alandaki yangın, kırsal Ilıpınar Mahallesi'nde bazı ağıllarda hasara neden oldu. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede geniş bir alana yayılan alevler, ağılları küle çevirdi. Yangında can kaybı yaşanmazken, çok sayıda küçükbaş ve büyükbaş hayvan son anda kurtarıldı.

Yangından ağılları yanan Yusuf Erşan, "Burada ağıllarımız vardı. Hayvanlarımızı telef olmaktan ekipler sağ olsun kurtardı. Ama zararımız çok büyük. Hâlâ yemlerimiz ve burada biriken gübreler için için yanıyor. Gece saatlerinden beri buradayım. Yangın yukarı taraftan başlayıp buraya kadar geldi. Allah yardımcımız olsun" dedi. Eşi Feray Erşan ise, "Hayvanlarımızı yanmaktan kurtarıp götürdük. Tarlada onlarla beraber yattım. Hiçbir şeyimiz kalmadı. Daha dün yem almıştık, hepsi yandı. Çok büyük korku yaşadık" dedi.

Dün öğle saatlerinde başlayan ve geniş bir alanı etkileyen orman yangınının verdiği hasar havadan da görüntülenirken ekiplerin hasar tespit çalışmaları sürüyor.



Saruhanlı’da Vefat…

Sındırgı yeni yıla da depremle girdi

Turgutlu'da 2 milyon avroluk soygun kamerada: Çelik kasayı metrelerce sürüklediler

SARUHANLI’DAKİ HİZMETLER TÖRENLE AÇILACAK

Saruhanlı’da Vefat…

Ulaşım Artık Daha Güvenli: Deliçay Yatağında Düzenleme Tamamlandı

Manisa'nın yüksek kesimlerinde kartpostallık kar manzaraları

Saruhanlı Belediyesi’nden 42 Mahalleye Plastik Masa Desteği

İstanbullu öğrenciler Turgutlulu şehit aileleri ve gazileri duygulandırdı

SALİHLİLİ MADEN TEKNİKERİ 35 YILDA İNANILMAZ BİR DOĞALTAŞ KOLEKSİYONUNA SAHİP OLDU

ESTETİK ÖDÜLLERİNDE ÜNLÜ AKINI

İlginç iddia: Ankara'da yaşayan kadın, babasının Trump olduğunu iddia etti, dava açtı

Kontrolden çıkan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Otomobil uçuruma düştü

Genç sürücünün hayatını kaybettiği feci kazanın ardından tren yolu açıldı

Manisa'da terörle mücadele kapsamında 65 kişi tutuklandı

Manisa'da yılbaşı süresince 6 bin 904 personel görev yapacak

Kendisinden haber alınamayan kadın evde ölü bulundu

5 araçlı zincirleme trafik kazasında yaralanan sürücü kurtarılmadı

Yem kırma makinesinde çalışma yapan 26 yaşındaki genç şafta takılması sonucu öldü

Saruhanlı trafik kazası: 3 Yaralı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 26.06.2025 12:55:00 926 0
Tarih: 26.06.2025 12:55 Güncelleme: 26.06.2025 12:58
Haberi Sesli Oku