Yangın çıkan çatı katının sahibi ile komşuları arasında kavga çıktı
Turgutlu ilçesinde bir binanın çatı katında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü. Yangının söndürülmesinin ardından çatı katında oturan Osman K. ile komşuları arasında ise kavga çıktı. Komşular, Osman K.'nın hobi evi olarak kullandığı katta yanıcı maddeler bulunduğunu ve daha öncede yangın çıktığını anlatarak, kendilerini ve ailelerini güvende hissetmediklerini söyledi.
Yangın, Turgutlu ilçesi Yeni Mahalle Çamlıca Sokak numara 70'te bulunan bir apartmanın çatı katında çıktı. Aynı binanın zemin katında saz satışı da yapan Osman K.'nın çatı katını da hobi evi olarak kullandığı ve burada da saz imalatı yaptığı iddia edildi.
Çevrede bulunan vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Yangına 3 araçla müdahale eden itfaiye ekipleri binaya ve yan binalara sıçramasına izin vermeden yangını söndürürken, yangının söndürülmesinin ardından çatı katında saz imalatı yaptığı iddia edilen Osman K. ile komşuları arasında sözlü tartışma çıktı. Bina ve mahalle komşuları daha öncede aynı yerde yangın çıktığını belirterek, yanıcı maddelerin bulunduğu kat sebebiyle kendilerini ve ailelerini güvende hissetmediklerini ve bir an önce buna bir çözüm bulunmasını söyledi.
Olayın ardından yangınla ilgili inceleme başlatıldı.



Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

Yunusemre’de Ramazan Çarşısı kuruldu

Gölmarmara'da 2 bin kişilik iftar sofrası

Manisa Büyükşehir’de en düşük maaş 42 bin lira oldu

Lavender Robotics İtalya'dan 2 ödülle döndü

Soma davasına savcılık mütalaasını verdi

Ege'de korkulan oldu! Profesör tehlikenin geldiğini açıkladı

Baba dediği kişi gerçek babasının katili çıktı! Gerçeği DNA testiyle çıktı

Evlerde Ramazan hazırlıkları başladı

Kore Gazisi son yolculuğuna uğurlandı

Sözleşmeli Er kazada hayatını kaybetti

Açlıkla boğuşan emekliye bir darbe de SGK'dan geldi! Maaş konusunda sıcak gelişme

Saruhanlı’nın Nüfusu 57.935 Oldu

Ege'de deprem fırtınası! Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan iki korkunç ihtimali sıraladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 4.09.2024 15:26:00 1060 0

Tarih: 04.09.2024 15:26

Haberi Sesli Oku