Son Dakika

Saruhanlı ilçesi Paşaköy Mahallesi´nden Havva Diken, Hacırahmanlı Mahallesi´nden Adnan Çiçek ve Yılmaz Mahallesi´nden Yusuf Akkuş´a yardım elini Manisa Büyükşehir Belediyesi uzattı. Büyükşehir Belediyesi, acılı aileleri zor günlerinde yalnız bırakmayarak eşya desteğinde bulundu.


Manisa´nın il genelinde gerçekleştirdiği yatırımlarla şehre değer katan Manisa Büyükşehir Belediyesi bir yandan da sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürdüğü hizmetlerle Manisalıları yalnız bırakmıyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi evlerinde çıkan yangın sonucu eşyaları kullanılamaz hale gelen Saruhanlı ilçesi Paşaköy Mahallesi´nden Havva Diken, Hacırahmanlı Mahallesi´nden Adnan Çiçek ve Yılmaz Mahallesi´nden Yusuf Akkuş´a yardım elini uzattı. Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Müdürü Nuri Güncan ilk olarak Paşaköy Mahallesi´nde ikamet eden Havva Diken´i ziyaret etti. Mağdur aileye Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına geçmiş olsun temennilerinde bulunan Güncan buzdolabı, çamaşır makinası, fırın ve televizyon gibi evin temel ihtiyaçlarını kendilerine teslim etti.
Vatandaşların Kötü Gününde de Yanında
Saruhanlı Koordinasyon Müdürü Nuri Güncan Paşaköy Mahallesi´nin ardından Hacırahmanlı Mahallesi´nde ikamet eden Adnan Çiçek´i ziyaret etti. Sobadan çıkan yangın sonucu eşyaları kullanılamaz hale gelen Çiçek ailesini yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyeciliğin gerekliliği yerine getirdi. Saruhanlı Koordinasyon Müdürü Nuri Güncan, Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların iyi günlerinde olduğu gibi kötü günlerinde de yanlarında olduklarını belirterek Adnan Çiçek´e televizyon, halı, çekyat ve çamaşır makinesini teslim etti.
Yüreklerdeki Acı Söndürüldü
Mağdur ailelere sağladığı destekle yüreklerdeki acıyı bir nebze olsa söndüren Büyükşehir Belediyesi, Yılmaz Mahallesi´nde ikamet eden Yusuf Akkuş´u da zor gününde yalnız bırakmadı. Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon İşleri Müdürü Nuri Güncan, geçtiğimiz aylarda evinde çıkan yangın sonucu mağdur durumda olan Yusuf Akkuş´u ziyaret ederek televizyon, halı, fırın ve tencere takımı gibi evin temel ihtiyaçlarını kendisine teslim etti.
Büyükşehir Yüzleri Güldürdü
Çıkan yangın sonucu mağduriyet yaşayan aileler Büyükşehir Belediyesi tarafından kendilerine yapılan yardım nedeniyle memnuniyetini paylaştı. Eşyaları yenilenen aileler Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e zor günlerinde yanlarında olduğu için teşekkür etti.



Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

Yunusemre’de Ramazan Çarşısı kuruldu

Gölmarmara'da 2 bin kişilik iftar sofrası

Manisa Büyükşehir’de en düşük maaş 42 bin lira oldu

Lavender Robotics İtalya'dan 2 ödülle döndü

Soma davasına savcılık mütalaasını verdi

Ege'de korkulan oldu! Profesör tehlikenin geldiğini açıkladı

Baba dediği kişi gerçek babasının katili çıktı! Gerçeği DNA testiyle çıktı

Evlerde Ramazan hazırlıkları başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 6.07.2017 17:41:45 590 0

Tarih: 06.07.2017 17:41

Haberi Sesli Oku