Saruhanlı ilçesi Paşaköy Mahallesi´nden Havva Diken, Hacırahmanlı Mahallesi´nden Adnan Çiçek ve Yılmaz Mahallesi´nden Yusuf Akkuş´a yardım elini Manisa Büyükşehir Belediyesi uzattı. Büyükşehir Belediyesi, acılı aileleri zor günlerinde yalnız bırakmayarak eşya desteğinde bulundu.


Manisa´nın il genelinde gerçekleştirdiği yatırımlarla şehre değer katan Manisa Büyükşehir Belediyesi bir yandan da sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürdüğü hizmetlerle Manisalıları yalnız bırakmıyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi evlerinde çıkan yangın sonucu eşyaları kullanılamaz hale gelen Saruhanlı ilçesi Paşaköy Mahallesi´nden Havva Diken, Hacırahmanlı Mahallesi´nden Adnan Çiçek ve Yılmaz Mahallesi´nden Yusuf Akkuş´a yardım elini uzattı. Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Müdürü Nuri Güncan ilk olarak Paşaköy Mahallesi´nde ikamet eden Havva Diken´i ziyaret etti. Mağdur aileye Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına geçmiş olsun temennilerinde bulunan Güncan buzdolabı, çamaşır makinası, fırın ve televizyon gibi evin temel ihtiyaçlarını kendilerine teslim etti.
Vatandaşların Kötü Gününde de Yanında
Saruhanlı Koordinasyon Müdürü Nuri Güncan Paşaköy Mahallesi´nin ardından Hacırahmanlı Mahallesi´nde ikamet eden Adnan Çiçek´i ziyaret etti. Sobadan çıkan yangın sonucu eşyaları kullanılamaz hale gelen Çiçek ailesini yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyeciliğin gerekliliği yerine getirdi. Saruhanlı Koordinasyon Müdürü Nuri Güncan, Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların iyi günlerinde olduğu gibi kötü günlerinde de yanlarında olduklarını belirterek Adnan Çiçek´e televizyon, halı, çekyat ve çamaşır makinesini teslim etti.
Yüreklerdeki Acı Söndürüldü
Mağdur ailelere sağladığı destekle yüreklerdeki acıyı bir nebze olsa söndüren Büyükşehir Belediyesi, Yılmaz Mahallesi´nde ikamet eden Yusuf Akkuş´u da zor gününde yalnız bırakmadı. Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon İşleri Müdürü Nuri Güncan, geçtiğimiz aylarda evinde çıkan yangın sonucu mağdur durumda olan Yusuf Akkuş´u ziyaret ederek televizyon, halı, fırın ve tencere takımı gibi evin temel ihtiyaçlarını kendisine teslim etti.
Büyükşehir Yüzleri Güldürdü
Çıkan yangın sonucu mağduriyet yaşayan aileler Büyükşehir Belediyesi tarafından kendilerine yapılan yardım nedeniyle memnuniyetini paylaştı. Eşyaları yenilenen aileler Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e zor günlerinde yanlarında olduğu için teşekkür etti.



Kahramanmaraş okul saldırısında can kaybı arttı

Otomobiller çarpıştı: 4 kişi yaralandı

Bir üzücü haber daha! Ayla öğretmenin eşi acı habere dayanamadı

Koldere Mahallesi’nde Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bariyere çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Saruhanlı Belediyesi’nden Halitpaşa Mahallesi’nde Yoğun İlaçlama Seferberliği

Liseli Sude son yolculuğuna uğurlandı

Saruhanlı Belediyesi’nden İlçe Genelinde Yoğun Temizlik Seferberliği

Vincin kırılan parçası konteynerin üzerine düştü, 3 işçi yaralandı

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Hasta Memnuniyeti En Büyük Motivasyon Kaynağı

Saruhanlı Devlet Hastanesi’ne Yeni Dahiliye Uzmanı: Uzm. Dr. Okan Özak Göreve Başladı

17 yaşındaki lise öğrencisi motosiklet kazasında hayatını kaybetti

Uzm. Dr. Seher İdil Hastanemizde Göreve Başladı

Manisa'da Tartışma Cinayetle Bitti! Şüpheli Kaçarken Yakalandı

Miniklerden Doğaya Anlamlı Dokunuş: “Toprağın Diriliş Hikâyesi” Hayat Buluyor

Marmara Gölü yıllar sonra yeniden göçmen kuşları ağırlıyor

Saruhanlı Belediyesi’nden Annelere Anlamlı Destek

Paşaköy’de Av Köpekleri Yarışması Coşkusu

Saruhanlı’nın Gururu: Uşak Yarı Finallerinden Büyük Başarı!

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 6.07.2017 17:41:45 0
Tarih: 06.07.2017 17:41 Güncelleme: 06.07.2017 17:41
Haberi Sesli Oku