Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10713,94%0,66
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,00% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2504,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4010,02% 0,18

Yan Yatan Bina Yıkıldı

Yan Yatan Bina Yıkıldı

Manisa'da yıkım çalışmaları sırasında yan yatan ve çelik halatla iş makinesine bağlanarak çevredeki binaların üzerine düşmesi engellenen binanın yıkımı 4 saatte tamamlandı.

MANİSA - Manisa’da yıkım çalışmaları sırasında yan yatan ve çelik halatla iş makinesine bağlanarak çevredeki binaların üzerine düşmesi engellenen binanın yıkımı 4 saatte tamamlandı. 
Manisa’nın en işlek caddelerinden biri olan İzmir Caddesi üzerinde 7 katlı bir binanın kentsel dönüşüm projesi kapsamında yaklaşık 3 aydır süren çalışmalarında en üst iki katının elle yıkılmasının ardından kalan 5 katının yıkımına iş makinesi ile devam edildi. Bugün öğle saatlerinde çalışmalar sırasında 5 katlı bina sağdaki binaya doğru yan yatınca müteahhit firma tarafından çalışmalar durduruldu. Çevre esnaf ve sakinlerin korku dolu anlar yaşaması üzerine yol trafiğe kapatılırken çevrede bulunan binalardaki vatandaşlar güvenlik gerekçesiyle tahliye edildi. Yaklaşık 4 saat süren çalışmaların ardından yan yatan bina güvenli bir şekilde yıkılırken, tedbir amaçlı çok sayıda polis, itfaiye ve ambulans da çalışmalar sırasında hazır bekletildi.
Saat 18.00 itibariyle tamamlanan çalışmalar sonrasında yol yeniden trafiğe açıldı.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor