Son Dakika

GÖRDES - MASKİ Genel Müdürlüğü Gördes ilçesine bağlı Yakaköy Mahallesinde dere geçiş noktasında menfez çalışması gerçekleştirdi. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte yol geçişi daha güvenli hale gelmiş oldu.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki dere yataklarına yakın olan yerleşim yerlerinde ulaşımı güvenli hale getirmek, can ve mal güvenliğini sağlamak adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Gördes ilçesine bağlı Yakaköy Mahallesinde dere geçiş noktasında menfez çalışması yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Hüseyin Yılmaz ve Yakaköy Mahalle Muhtarı Zafer Özbakan da çalışmaları yakından takip ederek bilgi aldı. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte yaya ve yol geçişi koruma altına alınmış, taşkınlara karşı da önlem alınmış oldu.

“Cengiz Başkanımız ve MASKİ ekiplerimize teşekkür ederiz”

Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade eden Yakaköy Mahalle Muhtarı Zafer Özbakan, “Mahallemizin içerisinden geçen dere üzerindeki geçiş noktasında özellikle kış aylarında sorun yaşıyorduk. Sorunumuzu MASKİ ekiplerimize bildirdik. Sağ olsunlar ekipler duruma müdahale ederek menfez yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’den Allah razı olsun. MASKİ ekiplerimize de teşekkür ederim” dedi.



Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

Yunusemre’de Ramazan Çarşısı kuruldu

Gölmarmara'da 2 bin kişilik iftar sofrası

Manisa Büyükşehir’de en düşük maaş 42 bin lira oldu

Lavender Robotics İtalya'dan 2 ödülle döndü

Soma davasına savcılık mütalaasını verdi

Ege'de korkulan oldu! Profesör tehlikenin geldiğini açıkladı

Baba dediği kişi gerçek babasının katili çıktı! Gerçeği DNA testiyle çıktı

Evlerde Ramazan hazırlıkları başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 28.06.2022 15:04:00 5116 0

Tarih: 28.06.2022 15:04

Haberi Sesli Oku