Anahtar Kelimeler: Volkan Konak Manisa' salladı

MANİSA - 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100'üncü yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Türk Müziği'nin sevilen isimlerinden Volkan Konak Manisa'da sahne aldı. Binlerce Manisalının alanı doldurduğu konserde Volkan Konak birbirinden güzel şarkıları Manisalılar için seslendirdi. Konserde sahneye çıkan ünlü sanatçıya çiçek ve hediye takdiminde bulunan Vali Yaşar Karadeniz ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, tüm Manisalıların 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği '30 Ağustos Zafer Bayramı Konseri'nde ünlü sanatçı Volkan Konak Manisalılarla buluştu. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen konseri Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 1. Komanda Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Sebahattin Kalkan, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, MHP il Başkanı Murat Öner, Yunusemre ilçe Başkanı Cemal Kutlar, Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Başkan Danışmanları, Daire Başkanları, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile binlerce Manisalı katıldı.

Volkan Konak'a Teşekkür Etti

Konserde Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ile Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sahneye çıkarak tüm Manisalıların 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı. Vali Yaşar Karadeniz yaptığı konuşmada, "Bu akşam burada eğlenebiliyorsak şunu unutmamalıyız ki bu huzuru 100 yıl önce 30 Ağustos Zaferini bizlere kazandıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına borçluyuz. Sanatçımız Volkan Konak'a da huzurlarınızda teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Kutladı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, "Böyle bir coşkuyu Manisa yıllardır özledi. Şahane bir kalabalık var. Böylesine çok anlamlı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladığımız bir gecede sevgili sanatçımızı burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bugün bu topraklarda yaşıyorsak, bağımsız, hür, birlik ve beraberlik içerisinde yaşıyorsak, 100 yıl önce bize bu vatanı emanet eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum. Onların emanet ettiği bu Türkiye'yi yarınlara götürecek olan yine buradaki gençler, sizlersiniz. Hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Nice 30 Ağustos Zafer Bayramlarını kutlamayı rabbim bizlere nasip etsin" diye konuştu. Konuşmaların ardından Vali Yaşar Karadeniz ve Başkan Cengiz Ergün, ünlü sanatçı Volkan Konak'a çiçek ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Manisalılar Unutulmaz Bir Gece Yaşadı

Çiçek ve hediye takdiminin ardından konserine devam eden Volkan Konak, birbirinden güzel şarkıları Manisalılar için seslendirdi. Konser alanını dolduran binlerce Volkan Konak hayranı, şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden konser, İzmir Marşı ile son buldu. '30 Ağustos Zafer Bayramı Konseri'nde sahne alan Volkan Konak, seslendirdiği şarkılarla Manisalılara unutulmaz bir gece yaşattı.



Bekçi cinayetinin zanlısı yakalandı

10 yıllık sır cinayet, milyonluk miras davasıyla ortaya çıktı

Yaylada cansız bedeni bulunan kadının üç arkadaşı gözaltına alındı

Kapıyı geç açınca şüphelendi odaları tek tek aradı! Eşini, arkadaşı ile yakalayınca çılgına döndü

Kan donduran olay! Her şeyi böyle itiraf etti

Servisten indikten sonra okula girmeyen Neşe’den 1,5 aydır haber alınamıyor

Öğretmenden 12 yaşındaki kız öğrenciye taciz iddiası

Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi, tehdit şüphelisi tutuklandı

Cezaevinden yeni çıktı, pusuda öldürüldü

Alacak-verecek meselesi nedeniyle dövülerek öldürülen kişi

Kayıp taksici cinayeti: Yakalandı

Sokak ortasında cinayet! Detaylar ortaya çıktı

İki gündür aranıyordu, 15 yaşındaki lise öğrencisi polis ekiplerince bulundu

Konuşmak için ormana götürdüğü ortağını öldürdü

Tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak öldürüldü

Dehşet! Torununun dövdüğü anneanne hayatını kaybetti

Avukat olmak istiyordu, 17 yaşında kara toprağa girdi

Bağ evinde korkunç ölüm: Boşanma aşamasındaki çift intihar etti

Ankara'da eski eşini bıçaklayarak öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 31.08.2022 15:54:00 1173 0

Tarih: 31.08.2022 15:54

Haberi Sesli Oku