Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64

Voleybol Turnuvası Heyecanlı Başladı

Voleybol Turnuvası Heyecanlı Başladı

SARUHANLI - Saruhanlı İlçesinde Kaymakamlık tarafından, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı İzmir Bölge Temsilciliği ve sponsor kurum ve firmaların destekleriyle düzenlenen "Bahar Voleybol Turnuvası"nın ilk maçları oynandı.

TURNUVA’NIN İLK MAÇLARI TAMAMLANDI

 

SARUHANLI - Saruhanlı İlçesinde Kaymakamlık tarafından, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı İzmir Bölge Temsilciliği ve sponsor kurum ve firmaların destekleriyle düzenlenen “Bahar Voleybol Turnuvası”nın ilk maçları oynandı.

 

Saruhanlı Belediyesine ait Kapalı spor salonunda oynanan maçlarda İlçe Emniyet Müdürlüğü, Hacırahmanlı İlköğretim Okulunu 2-0, İlçe Jandarma Komutanlığı da Devlet Hastanesini 2-0 mağlup etti.

 

Kaymakam Otcu turnuvanın açılışında, turnuvada yer alan takımlar ve sponsor firmalardan alınan katkılarla “251 Bin Dev Öğrenci” projesi kapsamında bastırılan kitaplardan oyunculara hediye etti.

 

Turnuvanın sloganının “Sizi Seviyoruz” olduğunu, sporcu ve seyircilerin Turnuva boyunca sporun sevgi, dostluk ve kardeşlik olduğunu unutmamaları gerektiğini dile getiren Otcu;

 

“Turnuvada yaklaşık 5 hafta boyunca 17 takımda 170 oyuncu mücadele edecek. Turnuvaya katılan takımlara ve destek sağlayan sponsor kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum.”

 

Muammer Kökcüoğlu



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor