Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9495,96%0,94
  • DOLAR

    37,99% 0,06
  • EURO

    41,68% 0,55
  • GRAM ALTIN

    3677,47% 1,01
  • Ç. ALTIN

    6048,57% 0,00

Vefat Eden Okul Müdürü İçin Çeşme Yaptırıldı

Vefat Eden Okul Müdürü İçin Çeşme Yaptırıldı

KOLDERE - Saruhanlı İlçesine bağlı Koldere beldesinde 3 yıl önce pankreas kanseri nedeniyle 43 yaşında vefat eden Yusuf Doğmuş anısına, müdür olarak görev yaptığı okulun bahçesine çeşme yaptırıldı.

Saruhanlı İlçesine bağlı Koldere beldesinde 3 yıl önce pankreas kanseri nedeniyle 43 yaşında vefat eden Yusuf Doğmuş anısına, müdür olarak görev yaptığı okulun bahçesine çeşme yaptırıldı.

Koldere Belediye Başkanı Recep Serdar Yıldırım, Kardelen Gazetesi muhabirine yaptığı açıklamada, beldede ki Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Yusuf Doğmuş’un 3 yıl önce pankreas kanserine yenik düşerek vefat ettiğini bildirdi.

Evli ve iki çocuk babası olan merhum Yusuf Doğmuş’un belde halkı ve öğrencileri tarafından çok sevildiğini ifade eden Yıldırım, onun ismini yaşatmak için çeşme yaptırdıklarını belirterek şunları kaydetti:

“Yusuf hocamız çok değerli bir insandı, ölümünün üzerinden 3 yıl geçti ancak onu hala unutamadık. Kendisi yakalandığı amansız hastalık sonucu 43 yaşında vefat etti. Biz onun adını yaşatmak için bir önceki görev yaptığı Şehit Mehmet Burhan İlköğretim Okulu’nun bahçesine çeşme yaptırdık. Allah, hayır duamızı kabul etsin, Yusuf hocamız nur içinde yatsın.”

Başkan Yıldırım, Yusuf Doğmuş anısına görev yaptığı okulda her yıl lokma hayrı düzenlediklerini de sözlerine ekledi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor