Anahtar Kelimeler: VEFASIZ OSCAR ADAYI YILMAZ

MAGAZİN - Zeynep Alasya Elifnağme´de yapılan röportajda Cem Yılmaz´a sitem ederek şunları söyledi: ?Zeki abi diye seslenirdi babama ama cenazesine gelmedi oysa biz kapı komşusuyuz?.

VEFASIZ OSCAR ADAYI CEM YILMAZ

Zeynep Alasya Elifnağme´de yapılan röportajda Cem Yılmaz´a sitem ederek şunları söyledi: ?Zeki abi diye seslenirdi babama ama cenazesine gelmedi oysa biz kapı komşusuyuz?.

Magazin gündemini 360´da ekrana taşıyan Elif Güvendik´in sunduğu Elifnağme programında Zeynep Alasya, Cem Yılmaz´a sitem etti. Zeki Alasya´nın, basında yer alan geçmiş tarihli röportajlarında; ?Eğer bir gün Oscar kazanacaksak bu Cem Yılmaz´ın yaptığı iş olacak? açıklamasından yola çıkılarak Cem Yılmaz´ı ne kadar sevdiğinin anlaşıldığını ama cenazede bulunmadığı hatırlatılınca Zeynep Alasya ?Babama abi derdi. Kapı komşuyuz. Ozan Güven´le tanışmıyoruz ama O´da komşumuz. Babam öldüğünde Ozan Güven hemen geldi. ?Bir ihtiyacınız var mı?´ diye sordu. Çok mutlu oldum. Tarık Akan koştu geldi ama Cem Yılmaz kapılarımız birbirine bakacak kadar yakın komşu olmamıza rağmen gelmedi. Elbette çok üzüldüm? dedi.

Babasının filmlerini televizyon ekranında gördüğünde hala dayanamadığını ve kanalı değiştirdiğini söyleyen Zeynep Alasya, Zeki Alasya´nın ne kadar sevildiğini öldükten sonra anladığını belirterek şunları ekledi: ?Torunu Ali babamın kopyası. Ben hala babama aşığım. Çok komik bir insandı babam. Zor günler yaşadı ama hiç parasını cebinde tutmadı. Cebinde 200 lirası olsun biri 400 lira istediğinde cebindekini vermekle yetinmez diğer 200 lirayı da borç bulur verirdi. Rahatsızlığı yoktu, sahnedeydi ölmeden bir ay önce. Hiç acı çekmeden bir melek gibi göçtü gitti. Hala yüreğim yanıyor. Sevildiğini ölünce daha iyi anladım. Mesela Okan Bayülgen programında öyle güzel şeyler söyledi ki çok duygulandım. Ata Demirer ve Şahan Gökbakar ile tanışıklığımız yok cenazeye katılmadılar?.



Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Traktör kazası: 1 ölü

Trafik kazası: 4 yaralı

Manisa FK, Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarına başladı

Uydu tamircisi apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti

Eşiyle kavga etti, otomobiliyle birlikte kendini ateşe verdi

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Ekrem Başkan Sahada: Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

2. GELENEKSEL DEVE GÜREŞİ FESTİVALİ İZMİR BAYINDIR ÇIRPI’DA COŞKUYLA GERÇEKLEŞECEK

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 24.03.2016 16:27:29 834 0
Tarih: 24.03.2016 16:27 Güncelleme: 24.03.2016 16:27
Haberi Sesli Oku