Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10771,40%0,29
  • DOLAR

    32,82% 0,04
  • EURO

    35,04% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2449,21% -1,62
  • Ç. ALTIN

    4004,66% 0,79

Veda Ziyaretlerine Başladı

Veda Ziyaretlerine Başladı

NEVŞEHİR- Valiler Kararnamesi ile Manisa Valiliği görevine atanan Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, Belediye Başkanı Hasan Ünver'e veda ziyaretinde bulundu.

VALİ SAVAŞ VEDA ZİYARETLERİNE BAŞLADI

 

NEVŞEHİR- Valiler Kararnamesi ile Manisa Valiliği görevine atanan Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, Belediye Başkanı Hasan Ünver’e veda ziyaretinde bulundu.

 

İçişleri Bakanlığınca yayınlanan son Valiler kararnamesi ile Manisa Valiliği’ne atanan Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, veda ziyaretlerini sürdürüyor.

 

Bu kapsamda Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret eden Savaş, görev süresi içerisinde birlik ve beraberlik içerisinde iyi bir çalışma örneğinin sağlandığını belirtti.

 

Belediye Başkanı Ünver’de, engin bilgi birikimi ile sürekli halkın ve hizmetlerin yanında olan Vali Abdurrahman Savaş ile birlikte çalışmanın her zaman onurunu taşıyacağını belirterek,yaptığı hizmetlerden dolayı Savaş’a teşekkür etti.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,daha sonra ziyaretin anısına Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş’a çini tabak il eşi Hafize Savaş’a da iletilmek üzere Hitit Anforası takdim etti.

 

Haber Merkezi



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor