Anahtar Kelimeler: VATANDAŞIN BORCUNU BAŞKAN ÖDEDİ

SARUHANLI - Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, borcunu ödeyemediği için 6 aydır evinin içme suyu kesik bir vatandaşın 1.620 TL olan borcunu kendi şahsi bütçesinden ödeyerek, ailenin suya kavuşmasını sağladığı.

Alınan bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde Büyükbelen mahallesini ziyaret eden Başkan Bilgin'in, mahalledeki temasları sırasında yanına gelen bir vatandaş, biriken borcunu ödeyemediği için 6 ay önce evinin içme suyunun kesildiğini ve hakkında icra takibi başlatıldığını belirtti.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı'nca yayımlanan genelgeye istinaden suyunun açılması için Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin bağlı kuruluşu olan (Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü) Maski'ye başvurduğunu ifade eden vatandaş, buradaki görevlilerin kendisine devam eden icra takibinden dolayı  suyunun açılamayacağını söylediklerini belirtti.

Herhangi bir işi ve düzenli bir geliri olmadığını ifade ederek, su kesintisinin kaldırılması için kendisine yardımcı olunmasını isteyen vatandaşın talebine duyarsız kalmayan Başkan Bilgin, Maski'ye giderek, 1.620 TL olan borcu kendi şahsi bütçesinden ödeyip, ailenin suya kavuşmasını sağladı.



Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 10.04.2020 15:01:00 871 0

Tarih: 10.04.2020 15:01
Haberi Sesli Oku
21.04.2025 09:09:00