MANİSA - Manisa Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli aileleriyle birlikte Öğretmen Evi’nde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.  İftar yemeğine, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şehriban Yıldırım, Adnan Özlü, İsmail Gür, Osman Şadi Kekin, Seda Karaduman, Murat Dikduran, Ayşe Demirci ve Süleyman Ünal ile aileleri katıldı.

Yemeğe anne ve babasıyla birlikte katılan Ecem Gür ile Eymen Dikduran adlı minikler yemeğin neşe kaynağı oldu. İftar yemeğinde, daha önce tanışma imkanı bulamayan aile üyeleri birbirlerini yakından tanıma fırsatı buldu.

Yemekte konuşan İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şehriban Yıldırım, “Uzun zamandan beri ailelerimizle bir araya gelerek tanışıp kaynaşmak istiyorduk. Zaman zaman daireye gelen bazı aile bireylerini tanıma imkanı bulmuştuk. Ancak ilk kez böyle geniş kapsamlı organize ettiğimiz bir iftar yemeğinde toplanmış bulunuyoruz. Ramazan ayında düzenlediğimiz bu iftar yemeği birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirdi. Biz bir aileyiz. ‘Mutluluğumuz paylaştıkça çoğalsın, üzüntümüz paylaştıkça azalsın’ diyoruz. Bu yemeğin düzenlenmesindeki katkılarınız ve yemeğe katılımınız için hepinize çok teşekkür ederim. Bundan sonra da değişik programlarla yeniden bir araya gelelim. Aldığımız bu güç ile yetki ve görev alanımıza giren konularda verimli ve yararlı hizmeti sunalım” dedi. İftar yemeğine katılanlar çok güzel bir akşam geçirdiklerini, bu tür organizasyonların morallerini ve motivasyonlarını üst seviyeye çıkardığını, bunun gibi değişik programlarda yeniden biraraya gelmek istediklerini söylediler.

İftar yemeğinin ardından çay içip sohbet edildi ve neşeli bir akşam geçirildi.



EKREM BAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

Enes Pınar bir ayda iki kez Balkanları fethetti

Seramiksan fabrikasında hırsızlık

Aile faciası: Oğlunu öldürdü, eşini ağır yaraladı

Kadın emeğiyle yerel kalkınma güçlendiriliyor

SMA'lı olarak doğdu, şimdi hasta bakıyor

Ege Üniversitesinin kültür ve sanat etkinlikleri göz doldurdu

Silahlı saldırıya uğrayan okul müdürünün tedavisi devam ediyor

Dünya 2.’si kadın kuaför Denizli’nin gururu oldu

Eski sistem anahtar tarihe karışıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 29.07.2013 12:33:22 853 0
Tarih: 29.07.2013 12:33 Güncelleme: 29.07.2013 12:33
Haberi Sesli Oku