Tarih: 31.12.2021 10:49

Vali Yaşar Karadeniz Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz’ı Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - Manisa Ticaret ve Sanayi Odasına giden Vali Yaşar Karadeniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz’a ziyarette bulundu.

Oda faaliyetleri hakkında Vali Karadeniz’e bilgi veren Başkan Yılmaz, nazik ziyaretleri nedeniyle Vali Karadeniz’e teşekkür etti.

Vali Karadeniz, daha sonra ziyaret programı kapsamında Manisa Ticaret ve Sanayi Odası üyesi olan Öztaş Demir-Çelik fabrikasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Öztaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Öztaş tarafından karşılanan Vali Yaşar Karadeniz, Manisa OSB’de faaliyet gösteren Öztaş Demir-Çelik fabrikasının faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Fabrika üretim bantlarını gezerek inceleyen Vali Karadeniz, Soğutucu sistemleri üretim bantlarında üretilen, – 80 dereceye kadar soğutma yapabilen Kovid Aşısı Saklama Dolabı, İyonize yöntem ile ortam ve saha temizleme sistemleri, meyve kurutma makinesi üretimi hakkında yerinde bilgi aldı.

Ziyarette Vali Karadeniz’e Vali Yardımcısı Hayri Sandıkçı, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz eşlik etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —